Gabriela Ruse, în meciul cu Simona Halep de la Melbourne Summer Set 1 / Foto: Getty Images

Video Emma Răducanu - Elena Rybakina 0-6, 1-6. Sorana Cîrstea - Anhelina Kalinina 3-6, 2-6. Programul complet

articol scris de Digi Sport
11.01.2022, 12:42
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Emma Răducanu și Sorana Cîrstea au fost învinse în meciurile de astăzi, contra Elenei Rybakina, respectiv Anhelina Kalinina, însă Gabriela Ruse a reușit calificarea în sferturile de finală ale turnelui de la Sydney.

Emma Răducanu - Elena Rybakina 0-6, 1-6

UPDATE 12:45 Emma Răducanu pierde și setul al doilea, la fel de categoric, 1-6, după 31 de minute joc.

UPDATE 12:15 Emma Răducanu a pierdut primul set cu Elena Rybakina, 0-6, după doar 25 de minute.

Sorana Cîrstea - Anhelina Kalinina 3-6, 2-6

UPDATE 11:20 Sorana Cîrstea a fost învinsă în două seturi de Anhelina Kalinina, 3-6, 2-6, și părăsește turneul de la Adelaide.

UPDATE 10:45 Sorana Cîrstea a pierdut primul set al partidei cu Kalinina, 3-6, după 56 de minute.

Gabriela Ruse-Magdalena Frech 6-2, 3-6, 6-4

UPDATE 07:45 Gabriela Ruse a început perfect partida din primul tur de la Sydney, cu Magdalena Frech: după doar 10 minute, românca avea 3-0.

Setul inaugural a fost câștigat clar de Ruse, cu 6-2, însă lucrurile nu au mers la fel de bine în actul secund. În jocul Gabrielei au apărut mai multe erori neprovocate, iar Frech a profitat și a împins confruntarea într-un set decisiv.

Ultimul act a reprezentat un carusel al break-urilor, din care mai bine a ieșit Ruse. Ea s-a impus după aproape două ore și jumătate de joc cu 6-2, 3-6, 6-4 și s-a calificat în runda a doua la Sydney.

Misiunea Gabrielei va fi una dificilă, următoarea adversară ei este campioana de la Transylvania Open, Anett Kontaveit.

Sorana Cîrstea urmează să joace de la 8:30 ora României cel mai devreme, contra lui Anhelina Kalinina, la turneul de la Adelaide, în timp ce Emma Răducanu o va înfrunta pe Elena Rybakina de la 11:30 în turneul de la Sydney.


Știrea inițială

Gabriela Ruse și Sorana Cîrstea joacă la Sydney și Adelaide, în direct la Digi Sport

Gabriela Ruse a acces pe tabloul principal de la Sydney după ce a trecut în calificări de Alexandra Osborne, 6-3, 6-0, și de Fiona Ferro 7-6 (5), 6-3. Magdalena Frech a început competiția, de asemenea, în calificări, unde le-a învins pe Alana Parnaby, 6-2, 6-2, și pe Oceane Dodin, 6-2, 7-5. Câștigătoarea meciului o va întâlni pe Anett Kontaveit.

Sorana Cîrstea (38 WTA) își va începe parcursul de la WTA Adelaide împotriva ucrainencei Anhelina Kalinina (51 WTA).

Meciul are loc marți dimineață, în jurul orei 08:30 și va transmis în direct la Digi Sport 4, iar câștigătoarea va juca împotriva lui Alison Riske.

Emma Răducanu debutează în sezonul 2022 împotriva Elenei Rybakina

Emma Răducanu (18 WTA) va debuta în sezonul 2022 la Sydney, iar în runda inaugurală o va întâlni pe kazaha Elena Rybakina (13 WTA), meci care este capul de afiș al primului tur al competiției.

Partida a fost programată marți, în jurul orei 11:30, și va fi transmisă în direct la Digi Sport 2. Câștigătoarea va juca în optimi cu sportiva calificată în urma confruntării dintre Jessica Pegula și Caroline Garcia.

Etichete: sorana cirstea , wta sydney , gabriela ruse , wta adelaide , emma raducanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Un jucător de la FCSB a ajuns în presa din străinătate, după ce a devenit campion în SuperLigă

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Citeşte şi

Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep

Video Sorana Cîrstea - Iga Swiatek 1-6, 1-6. ”Sori”, eliminată în turul trei la Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”