”Halep e mai bună ca mine!” Declarație superbă a lui Justine Henin despre numărul 1 mondial

09.06.2018, 14:19
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

HALEP ROLAND GARROS. Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este pentru a treia oară în finală la Roland Garros (după 2014 și 2017) şi pentru a patra oară în ultimul act al unui Grand Slam (2018, Australian Open), dar mulți specialiști susțin că a venit momentul pentru marea victorie. Inclusiv fosta mare campioană Justine Henin (36 de ani), fost număr 1 mondial și câștigătoare a șapte titluri de Grand Slam, actual analist pentru un post de televiziune din Belgia, crede că sportiva din Constanța este capabilă să câștige un Grand Slam.

Mai mult, sportiva din Belgia a elogiat-o pe Simona, după ce românca a postat o fotografie însotiță de un mesaj emoționant pe twitter, în care spunea că și-a întâlnit idolul.

”Am fost și eu fix în aceeași situație, când eram numărul 1 mondial, și am jucat contra lui Steffi Graf”, a replicat Henin, într-un interviu acordat celor de la ”L’Equipe”. În plus, fosta campioană a continuat: ”Îmi place mult jocul Simonei, poate pentru că mă regăsesc și eu în el. Este o fată care nu se poate baza pe talie, așa cum am fost și eu, ce a fost nevoită să se dezvolte fizic și să realizeze un tenis diversificat, cu inteligență și viziune pe teren. E o muncitoare și merită să câștige Roland Garros-ul.

Simona este capabilă să contracareze diferența de talie cu adversarele ei prin plasament, poziționare, angajament, tehnică. Halep servește mai bine ca mine, e mai completă ca mine, are nevoie doar de un declick mental. După ce va câștiga primul Grand Slam se va simți eliberată”, a mai spus Henin.

Actualul lider mondial s-a dus către câștigătoarea Roland Garros, Australian Open și US Open și a îmbrățișat-o, apoi a postat pe contul său de Twitter imaginea, cu mesajul: "Când îți vezi idolul".

Partida dintre Simona Halep şi Sloane Stephens va fi în format live-text pe digisport.ro şi m.digisport.ro sâmbătă, de la ora 16.00.

După Roland Garros, pentru Simona Halep urmează turneele pe iarbă. Liderul WTA va participa la întrecerea de la Eastbourne, ÎN DIRECT la Digi Sport (24-30 iunie).

CITEȘTE ȘI

  1. EXCLUSIV Fabulos! Cât plăteşte Ion Ţiriac pentru cele două loje de la Roland Garros
  2. EXCLUSIV Ilie Năstase: "Cred că a venit momentul şi pentru Simona!" Ce mesaj i-a transmis înaintea finalei
  3. EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu a analizat finala Halep - Stephens: "Asta e cheia"

Etichete: roland garros , halep , halep roland garros , justine henin , halep henin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă