Horia Tecău / Foto: Profimedia

Horia Tecău a vorbit cu Simona Halep după accidentare! Ce spune despre absența acesteia de la Fed Cup

articol scris de Digi Sport
25.03.2022, 19:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) s-a accidentat la WTA Miami și a fost nevoită să abandoneze competiția înaintea partidei cu australianca Daria Gavrilova Saville (28 de ani, locul 249 WTA).

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon va rata și Billie Jean King Cup, unde România se va duela cu Polonia, la 15 și 15 aprilie.

Horia Tecău a vorbit cu Simona Halep după accidentare! Ce spune despre absența acesteia de la Fed Cup

Simona Halep a fost forțată să se retragă de la turneul de la Miami din cauza unei accidentări la coapsa piciorului stâng.

Horia Tecău, căpitanul echipei naționale de Fed Cup a vorbit despre accidentarea Simonei Halep și despre absența acesteia de la duelul cu Polonia.

Tecău a discutat cu Simona Halep după ce aceasta s-a accident. Acesta a catalogat accidentarea Simonei drept ”o lovitură năucitoare” pentru echipă, dar căpitanul naționalei este încrezător că România se poate impune în fața Poloniei.

Este o lovitură năucitoare pentru România. O veste mai puțin bună, Simona s-a accidentat, și-a agravat o accidentare de la Indian Wells. Din păcate va ieși din competiții câteva săptămâni. Sperăm să se facă bine cât mai repede, sănatatea e pe primul loc.

Să se refacă bine și după aia, să revină în acest ritm în care a fost în ultimele două-trei săptămâni. Asta a fost o lovitură pentru echipa noastră dar moralul s-a ridicat după această victorie mare a Irinei.

Eu sunt încrezător în echipa noastră, cred foarte mult și în condițiile în care Simona nu va participa. Polonia o are pe Swiatek, o jucătoare puternică la care, încercăm, să facem o surpriză. Ne vom lupta pentru fiecare punct acolo și avem șansele noastre.

Irina s-a prezentat foarte bine, Monica s-a antrenat bine, Gabriela și ea a câștigat un meci foarte bun. Toate meciurile acestea și orice victorie contează și noi o să mergem cu încredere și curaj în Polonia”, a spus Horia Tecău, potrivit ProSport.

Simona Halep: "Nu voi putea juca timp de trei săptămâni"

Într-o postare pe Twitter, Simona Halep a explicat problemele medicale cu care se confruntă.

Sportiva din Constanța a anunțat că nu va participa nici la turneul de la Charleston, SUA (4-10 aprilie), nici la Billie Jean King Cup, în confruntarea Polonia – România (15-16 aprilie).

“În timpul antrenamentului de la Miami, de ieri, am simțit o durere puternică la piciorul stâng. Am avut probleme la coapsă la semifinala de la Indian Wells. Am sperat că se va îmbunătăți situația, dar azi-noapte am făcut un RMN, care a arătat o ruptură.

Corpul meu are nevoie de timp pentru a se vindeca. Prin urmare, nu voi putea participa la competiții timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau decizia foarte grea de a nu participa la Miami, Charleston și Fed Cup. Este o veste cu adevărat dezamăgitoare pe care o împărtășesc, dar sunt încrezătoare după startul bun din acest an.

Sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul de zgură. Vă mulțumesc pentru susținere în această perioadă cu suișuri și coborâșuri”, este mesajul Simonei Halep.

Etichete: accidentare , simona halep , horia tecau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Anunțul venit din Italia despre Dennis Man! Starea fotbalistului român

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă