Rafael Nadal / Foto: Profimedia Images

Video Imaginile pe care fanii lui Rafael Nadal nu ar fi vrut să le vadă! Cum a fost surprins câștigătorul de la Roland Garros

articol scris de Digi Sport
08.06.2022, 10:16
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Rafael Nadal (36 de ani) a câștigat recent trofeul de la Roland Garros și a ajuns la 22 de titluri cucerite de-a lungul carierei, dintre care 14 doar la Paris.

Imaginile pe care fanii lui Rafael Nadal nu ar fi vrut să le vadă! Cum a fost surprins câștigătorul de la Roland Garros

La scurt timp după triumful din capitala Franței, Rafael Nadal a apărut într-o ipostază îngrijorătoare. Tenismenul spaniol a fost supus recent unui tratament la Barcelona, ca urmare a problemelor pe care le are la picioare.

Întors la Mallorca, Nadal a fost surprins în cârje, în momentul în care cobora dintr-o mașină, iar imaginile cu actualul loc 4 ATP s-au viralizat rapid în mediul online.

Podologul Raul Ramos spune că realizările lui Nadal reprezintă ceva supraomenesc

Raul Ramos, specialist în podologie, susţine că pacienţii săi care suferă de acelaşi sindrom ca Nadal "pot merge în viața normală doar cu tratament. Nu sunt sportivi de elită, așa că cazul lui Rafa ceea ce face este inexplicabil, supraomenesc".

Nadal are o alterare în dezvoltarea osului în copilărie, dar suferă (n.r. de această problemă) la vârsta adultă. Acest lucru modifică întreaga biomecanica a piciorului, osul este vârful arcului interior al piciorului. Cu siguranță are talonete, dar sunt momente când nu este suficient", a declarat podologul, citat de Marca.

  • "Podologia sau podiatria este ramura medicinei care se ocupă cu studiul și diagnosticarea problemelor piciorului, a gleznei sau a extremităților inferioare. Specialistul care se ocupă cu aceaste lucruri este specialistul podolog.
  • Denumirea veche în anumite țări este chiropodist. La noi în țară a apărut și termenul de podiatru care se referă mai mult la îngrijirea piciorului diabetic, precum și îndepărtarea bătăturilor, îngrijirea unghiilor și a calusurilor dureroase".

Rafael Nadal suferă de sindromul Muller-Weiss

Campionul spaniol suferă de 18 ani de o osteonecroză a osului navicular - sau scafoidul tarsian -, denumită şi sindromul Muller-Weiss, o maladie degenerativă "cronică şi incurabilă", din cauza căreia el fost nevoit să pună capăt sezonului 2021 în luna august, ca urmare a durerilor prea puternice.

Nadal a revenit în circuit la începutul anului şi a reuşit să cucerească al 21-lea titlu de Grand Slam din cariera sa, în luna ianuarie la Melbourne, pe cel de-al 22-lea la Roland Garros.

"Este greu să descriu ceea ce simt", a adăugat Nadal, care sugerase anterior că aceasta ar putea fi ultima sa participare la Roland Garros. Jucătorul iberic a precizat, totodată, că este "incredibil să fii aici la 36 de ani şi să câştigi cel mai important turneu".

Nadal a ţinut să mulţumească echipei sale pentru munca depusă şi pentru susţinerea primită din partea familiei sale. "Fără voi, m-aş fi retras din sport cu mult timp în urmă", le-a transmis el.

Etichete: rafael nadal , imagini nadal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Costel Gâlcă a făcut anunțul! 3 jucători sunt OUT pentru meciul cu Rapid

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Video Semn? Alături de cine a fost surprins Zinedine Zidane

Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Madrid Open! Victorie fără drept de apel pentru spaniol

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”