În ce ţară se gândeşte să se mute Simona Halep şi care e cel mai mare sacrificiu făcut în carieră

31.05.2018, 11:14
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Simona Halep Roland Garros // Simona Halep a câştigat meciul cu Alison Riske, din primul tur de la Roland Garros, iar azi o va întâlni, în runda a doua, pe Taylor Townsend (22 de ani, locul 72 WTA), într-un meci care va începe în jurul orei 16:00.

Sportiva noastră a acordat un amplu interviu în celebra revistă americană Sports Illustrated şi a vorbit despre turneul la care a ajuns în două rânduri până în ultimul act, dar şi despre faptul că până acum nu a câştigat niciun Grand Slam. Liderul WTA a dezvăluit şi care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru tenis, dar şi care este ţara în care se gândeşte să se mute la un moment dat.

"Sunt fericită să vorbesc despre asta, pentru că este singurul lucru pe care nu l-am câştigat până acum (n.r. un Grand Slam). Mă gândesc că sunt acolo şi că pot să o fac, pentru că am fost foarte aproape în 3 rânduri (n.r. o finală la Australian Open şi două la Roland Garros). Poate e nevoie doar de timp, răbdare şi să cred că pot să o fac", a spus Simona Halep.

"E adevărat ce spun toţi jucătorii de tenis: încrederea creşte când câştigi meciuri. Ajungi departe dacă eşti profesionist. Chiar înainte să joci primul punct, intri pe teren fiind sigur pe tine, pentru că ştii că ai făcut totul ca la carte la antrenamente. ", a mai declarat liderul WTA.

Întrebată despre cum decurge colaborarea cu psihologul pe care îl are, Simona a răspuns: "Aşa este, au fost multe discuţii legate de echilibru. Încerc să găsesc perfecţiunea şi poate fi foarte frustrant atunci când nu o ating, deşi, este imposibil să fii perfect. Obiectivul este să încerc mereu să fac totul perfect, dar şi să fiu mai blândă cu mine atunci când nu-mi iese".

Ulterior, jurnaliştii americani au întrebat-o pe Simona care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru a ajunge numărul 1 mondial. "Cred că operaţia de micşorare a sânilor, în 2009. Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Azi sunt numărul 1 şi poate că această decizie a fost foarte importantă. Acesta cred că a fost cel mai mare sacrificiu. Ştii, nu simt că fac sacrificii fiind aici sau jucând tenis, pentru că mie chiar îmi place acest sport şi pentru mine nu e niciodată greu să mă antrenez.", a răspuns sportiva noastră.

Referindu-se la Roland Garros, turneu a cărui finală a pierdut-o de două ori, cu Maria Sharapova (2014) şi cu Jelena Ostapenko (2017), Simona Halep a afirmat: "Cum se zice, fără resentimente. Am câştigat aici la juniori. Este aproape de ţara mea. Iubesc Parisul, să stau acolo şi să vizitez. Poate voi locui acolo într-o zi. Pur şi simplu iubesc totul la acest turneu".

Etichete: simona halep , roland garros , sports illustrated , halep roland garros


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Adrian Cojocaru a întrerupt Farul - Sepsi în minutul 42: scandări xenofobe din partea galeriei Farului

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-3, ACUM, Digi Sport 1. Umilință la Ovidiu! Safranko a reușit hat-trick-ul

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”