Halep e gata de Miami

Începe turneul de la Miami, în direct la Digi Sport! Halep a ajuns în Florida. La ce să ne aşteptăm de la competiţie

19.03.2018, 23:37
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Marţi începe, în direct la Digi Sport, turneul de la Miami, acolo unde Simona Halep, numărul unu mondial, e principala favorită. wtatennis.com a analizat competiţia care poate fi urmărită pe canalele noastre în perioada 20-31 martie.

Halep a ajuns la Miami

Fără doar şi poate cea mai constantă jucătoare din circuit, Simona a ajuns până în semifinale la Indian Wells, unde a prins o zi slabă în faţa viitoarei câştigătoare, Naomi Osaka. Acum, Halep speră să îşi ia revanşa la Miami, competiţie unde anul trecut a fost eliminată în sferturi de viitoarea învingătoare, Johanna Konta.

Simona Halep a ajuns deja la Miami și se pregătește pentru startul turneului alături de echipa sa. Cel mai probabil sportiva noastră va intra în concurs abia vineri, ea având liber în primul tur.

Posibilul traseu al Simonei la Miami (în paranteză ai scorul întâlnirilor directe dintre Halep şi adversare)

R1: BYE

R2: Royg (0-0) / Calificări

R3: Radwanska (5-5)

R4: Sevastova (6-2) / Keys (5-1)

QF: Ka.Pliskova (6-2) / Goerges (2-1)

SF: Muguruza (1-3) / Kerber (4-3)

F: Wozniacki (2-5) / V.Williams (1-3) / Osaka (3-1)

După cum se poate observa, până în semifinale Simona are un traseu abordabil. Posibilele oponente au aproape pe linie palmares negativ în confruntările cu sportiva din Constanţa.

Jumătatea de tablou a Simonei Halep

Programul româncelor

Pe lângă Halep, alte trei românce sunt pe tabloul de concurs, iar Monica Niculescu li se poate alătura.

Sorana Cîrstea va debuta la această ediţie în turul 2, fiind cap de serie, şi va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi o jucătoare venită din calificări.

Mihaela Buzărnescu se duelează cu belgianca Kirsten Flipkens în turul întâi. Dacă va trece mai departe, o va întâlni pe campioana de anul trecut, Johanna Konta.

Irina Begu va evolua în turul 1 împotriva unei jucătoare venite din calificări, acolo unde se află şi Monica Niculescu, românca fiind principala favorită la accederea pe tabloul principal. Monica a trecut de Antonia Lottner (Germania) şi va lupta pentru un loc pe tabloul principal cu Yanina Wickmayer.

Date importante despre turneu

Primii 8 capi de serie: Nr.1 Simona Halep, Nr.2 Caroline Wozniacki, Nr.3 Garbiñe Muguruza, Nr.4 Elina Svitolina, Nr.5 Karolina Pliskova, Nr.6 Jelena Ostapenko, Nr.7 Caroline Garcia, Nr.8 Venus Williams

Sportive importante în jumătatea superioară: Halep, Muguruza, Pliskova, Garcia
Sportive importante în jumătatea inferioară: Wozniacki, Svitolina, Ostapenko, Venus

Potenţiale sferturi:

Halep - Pliskova

Muguruza - Garcia

Svitolina - Ostapenko

Wozniacki - Venus

Finala de anul trecut: Johanna Konta - Caroline Wozniacki 6-4 6-3

Meciuri notabile în primul tur: Alize Cornet vs. Bethanie Mattek-Sands, CiCi Bellis vs. Victoria Azarenka, Timea Bacsinszky vs. Ekaterina Makarova, Claire Liu vs. Whitney Osuigwe, Camila Giorgi vs. Donna Vekic, Aleksandra Krunic vs. Maria Sakkari, Monica Puig vs. Sam Stosur.

Osaka e în mare formă, dar are un traseu complicat

Ghinion pentru Osaka

După primul său titlu într-un turneu de o asemenea anvergură (Indian Wells), Naomi Osaka a avut parte de o tragere de sorţi de coşmar pentru Miami.

În primul tur ea se va lovi de Serena Williams, idolul din copilărie. Sportiva din SUA, multiplă campioană la Miami, e departe de forma fizică ideală, dar rămâne o adversară periculoasă. În măsura în care trece de fostul lider mondial, Naomi va avea o misiune extrem de complicată în runda secundă: o va întâlni pe numărul 4 mondial, Elina Svitolina. Această tragere la sorţi vine la o săptămână şi puţin după ce, la Indian Wells, a dat de două sporive cu nume din circuit, în primele două runde: Sharapova (turul doi) şi Radwanska (turul trei).

"Sunt trei jucătoare pe care voiam să le întâlnesc: Venus, Maria şi Serena. Pe primele două le-am învins, acum o aştept pe Serena", spunea japoneza, înainte să afle că va avea atât de repede oportunitatea să îşi întâlnească idolul.

Anisimova e noua senzaţie a circuitului, la doar 16 ani

Continuă fenomenul "Anisimova"?

Beneficiară a unui wildcard la Indian Wells, tânăra sportivă din SUA a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova, pentru ca apoi să încheie, total neaşteptat, seria incredibilă de 14 victorii la rând a Petrei Kvitova. În vârstă de 16 ani, ea a ajuns până în optimi în California, iar acum speră să facă o figură la fel de frumoasă.

Misiunea e una extrem de complicată însă. Organizatorii de la Miami i-au acordat un wildcard, dar adolescenta o va întâlni într-un posibil duel din turul secund pe Garbine Muguruza. Sportiva iberică nu e în cea mai bună formă, iar Amanda poate beneficia la maximum de asta. Este neînfricată şi posedă un arsenal de lovituri impresionant.

Turneul de la Miami e în direct la Digi Sport începând de marţi, iar toate meciurile Simonei Halep vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.

Etichete: halep , halep miami , turneu miami , halep turneu miami , miami turneu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Foto Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

Foto Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”