Simona Halep, la Roma / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv Întrebarea care a făcut-o pe Simona Halep să izbucnească în râs: ”De ce îmi aduci aminte?”

articol scris de Digi Sport
10.05.2022, 15:17
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Alize Cornet (32 de ani, 39 WTA) în primul tur de la turneul WTA 1000 de la Roma, scor 6-4, 6-4. Fostul lider mondial se va duela în runda următoare cu Danielle Collins (28 de ani, locul 9 WTA).

Jucătoarea din România a vorbit despre jocul cu franțuzoaica Alize Cornet, pe care o cunoaște foarte bine, dar a prefațat și confruntarea cu jucătoarea din SUA Danielle Collins.

Simona Halep a tras concluziile după victoria în  fața lui Alize Cornet și a prefațat duelul cu Danielle Collins

A fost un pic stresant pentru că am pierdut ultimul meci contra ei, dar am știut la ce să mă aștept. Mă simt bine, sunt bucuroasă că am trecut de acest meci și-l aștept pe următorul. Avem o relație foarte bună, e o fată extraordinară și de fiecare dată când avem șansa, ne antrenăm împreună”, a spus Simona Halep despre meciul cu Cornet, într-un interviu acord în exclusivitate jurnalistului Digi Sport Gabriel Morariu.

Mă aștept la un meci greu, ea e o jucătoare competitivă, dar și eu sunt, așa că sper să fie un meci bun. Mă simt bine tot timpul la Roma, am amintiri frumoase, publicul este extraordinar, terenul îmi dă o energie bună. Sper să joc bine și să mă bucur de orașul acesta frumos”, a adăugat Halep, în așteptarea meciului contra lui Collins.

Halep și Collins s-au mai întâlnit de doar două ori până acum. Prima dată s-a întâmplat în 2014, la US Open, când românca s-a impus cu 6-7(7), 6-1, 6-2. Collins și-a luat revanșa aproximativ 7 ani mai târziu, la Montreal, scor 2-6, 6-4, 6-4. 

Simona Halep, cu zâmbetul pe buze: ”De ce îmi aduci aminte tu?”

În 2021, la primul meci pe zgura din capitala Italiei, cel cu Angelique Kerber, Simona Halep a suferit o accidentare urâtă, care a ținut-o departe de teren săptămâni bune. Întrebată de Gabriel Morariu dacă a intrat pe teren cu gândul la ceea s-a întâmplat anul trecut, Halep a răspuns cu zâmbetul pe buze.

Gabriel Morariu: ”Spuneai că te simți foarte bine aici, dar când ai pășit pentru prima dată în complex, ți-ai adus aminte ce s-a întâmplat anul trecut?

Simona Halep: ”De ce îmi aduci aminte tu? (n.r.- râde). Bineînțeles că mi-am adus aminte, nu pot să uit ce s-a întâmplat anul trecut, dar nu am luat-o negativ, am zis că s-a întâmplat și anul acesta nu o să se mai întâmple”.

Dacă o va elimina pe Collins, Halep va câștiga 16.338 de dolari, pe lângă cei 11.737 de dolari încasați deja pentru victoria în fața franțuzoaicei. 

VIDEO Interviul acordat de Simona Halep în exclusivitate pentru Digi Sport

Etichete: simona halep , simona halep roma , patrick mouratoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale