Simona Halep înainte de plecarea la Miami / Foto: Captură Digi Sport

Ion Țiriac, categoric privind participarea Simonei Halep la Miami. ”Orice îi spun, ea face de capul ei!”

articol scris de Digi Sport
14.03.2024, 19:48
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Simona Halep (32 de ani) va participa în perioada următoare la turneul WTA de la Miami, primul după ce a scăpat de suspendare.

Turneul WTA 1000 de la Miami va putea fi urmărit în perioada 19 - 31 martie în direct pe canalele Digi Sport.

Ion Țiriac consideră că Simona Halep trebuia să aștepte sezonul de zgură pentru a reveni în circuitul WTA

Simona Halep nu a mai participat la o competiție oficială de un an și jumătate, ceea ce din punctul de vedere al lui Ion Țiriac înseamnă o ”viață întreagă” pentru un sportiv. De asemenea, Țiriac a subliniat că Halep l-a ascultat de puține ori atunci când i-a oferit un sfat.

În acest context, fostul tenismen a susținut că fostul lider WTA trebuia să aștepte sezonul de zgură, suprafață pe care a avut cele mai bune rezultate ale carierei. Turneul WTA 1000 de la Miami este ultimul pe suprafața hard înainte de începerea sezonului de zgură.

”Am acest privilegiu ca domnișoara Halep să vină și să mă întrebe. Dar orice îi spun, ea face absolut de capul ei. Rar, rar m-a ascultat. Și din când în când, când m-a ascultat, a făcut bingo!

Nu pentru că sunt deștept eu, dar am 60 de ani de când sunt în sportul ăsta. Halep trebuie s-o ia foarte încet cu revenirea pentru că a uitat ce înseamnă: 'thirty-all', 'Game Halep!' sau game cealaltă! Un an jumătate înseamnă o viață întreagă.

Aș sfătui-o, deși s-a antrenat tot timpul, să se gândească dacă e mai bine să înceapă doar pe zgură. Mai e doar un turneu pe hard, la Miami.

Iar acolo sunt vreo 20 de fetițe între 18 și 21 de ani, de peste 1,80 metri, care servesc cu 200 km/h. Eu aș juca cinci ore în fiecare zi pe zgură!”, a declarat Ion Țiriac, potrivit gsp.ro.

”Ne bucurăm să o vedem”. Mesaj special pentru Simona Halep

Organizatorii turneului WTA 1000, cei care și-au dorit să o primească pe româncă în competiție, motiv pentru care i-au acordat un wildcard, au și postat un mesaj după ce Simona a efectuat primul antrenament oficial.

”Ne bucurăm să o vedem!”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul cu Simona Halep pe terenul de antrenament, postat pe contul oficial de Twitter al turneului de la Miami.

Și Simona Halep a transmis un scurt mesaj de la Miami: ”Simt că nu am plecat niciodată”, a scris românca pe Instastory.

Cu wildcardul primit, Halep are asigurate 10 puncte pentru meciul din primul tur. Cu cele 10 puncte, Simona Halep va reveni în clasamentul WTA: românca ar urma să ocupe poziția 1141 în ierarhia mondială.

Etichete: ion tiriac , simona halep , wta miami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - CFR Cluj 0-0, ACUM, DGS 1. Florinel Coman, ocazie mare după o oră de joc

Recordul all-time, DOBORÂT! Câți spectatori au fost la FCSB - CFR Cluj

De la Arena Națională, Gigi Becali a anunțat cu cine vrea să joace FCSB în Champions League: ”I-am promis”

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

Citeşte şi

Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale

Ion Țiriac vrea 10 milioane de euro de la statul român. Gigi Becali, implicat în proces

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”