Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume / Foto: Sport Pictures

Ion Țiriac s-a enervat că i-a dat bani mulți lui Zverev! Motivul pentru care a dat în judecată ATP-ul

articol scris de Digi Sport
17.07.2021, 13:16
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Ion Țiriac (81 de ani) nu s-a împăcat cu ideea că turneul său de la Madrid nu i-a avut la start pe unii dintre cei mai buni jucători din circuitul profesionist. 

Pe cale de consecință, se pare că miliardarul român a acționat în judecată ATP-ul, forul mondial care se ocupă cu organizarea și desfășurarea competițiilor.

Ce le reproșează Ion Țiriac celor de la ATP

Cum a ajuns Ion Țiriac un pachet de nervi? Din cauza suprapunerii unor competiții cum ar fi Munchen (26 aprilie – 2 mai) și Estoril (26 aprilie – 2 mai), turneul său de la Madrid, care s-a derulat în perioada 30 aprilie -9 mai, nu a beneficiat de numele mari din sportul alb, cum ar fi Novak Djokovic sau Roger Federer.

Pentru că a fost obligat, prin contract, să plătească premii prea mari în raport cu valoarea participanților, Țiriac a decis să-i acționeze în instanță pe cei de la ATP, la un tribunal din Delaware (SUA), susținând că forul tenisului masculin a încălcat în mod repetat acordul cu turneul din capitala Spaniei, susțin cei de la sportsbusinessjournal.com.

Jucători importanți din circuit i-au spus ”pas” lui Țiriac, din cauza faptului că exact în aceeași perioadă au participat la alte tunee. Fondul de premiere în concursul masculin la ediția din 2021 a Madrid Open, patronat de mai bine de 10 ani de Țiriac, a fost în valoare de 3,22 milioane de euro, iar campionul Alexander Zverev (Germania) a plecat acasă cu un cec de 315.160 de euro.

Etichete: atp madrid , ion tiriac , avere ion tiriac , ion tiriac atp , ion tiriac turneu madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fullkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

”Zmeu în campionat, invizibil la națională”. Cel mai dur atac la Florinel Coman: ”Nu e în măsură să aleagă”

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Nadal nu l-a uitat pe Ion Țiriac după eliminarea de la Madrid Open: ”Următoarele generații se vor bucura, cu siguranță!”

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă