Jucătoarea de tenis Irina Begu / Foto: Profimedia

Video Irina Begu - Alexandra Eala 6-2, 7-5, în turul 1 la Miami. Românca a luat în ambele seturi 6 game-uri la rând

articol scris de Digi Sport
21.03.2023, 18:55
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Irina Begu (32 de ani, 34 WTA) a avut o partidă mai complicată decât se aștepta cu Alexandra Eala (17 ani, 219 WTA), în turul 1 al turneului WTA de la Miami.

Irina Begu - Alexandra Eala 6-2, 7-5, în turul 1 la Miami

Românca a fost condusă în ambele seturi, dar a câștigat câte 6 game-uri la rând în amândouă. În ciuda vârstei fragede, filipineza a fost aproape de a trimite meciul în set decisiv, dar experiența lui Begu și-a spus cuvântul.

Begu a profitat și de erorile mai multe ale lui Eala, chiar dacă jucătoarea de pe locul 219 a avut 5-1 în setul secund. A ratat însă 5 mingi de set. Astfel, după această victorie, Begu o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng în turul al doilea.

Alte două românce se află pe tabloul de simplu în Florida, Sorana Cîrstea, care o va întâlni în primul tur pe mexicanca Fernanda Contreras Gomez, şi Ana Bogdan, care o va înfrunta în runda inaugurală pe americanca Robin Montgomery.

LIVE VIDEO Irina Begu - Alexandra Eala, în primul tur la WTA Miami

UPDATE 18:58 Irina Begu - Alexandra Eala 6-2, 7-5. În setul secund, Irina a revenit de la 1-5 și a câștigat 6 game-uri la rând, la fel ca în primul set. O oră și 50 de minute a durat partida în care Begu a avut 4 ași, față de niciunul al adversarei. În turul 2, Begu o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng.

UPDATE 18:42: Irina Begu - Alexandra Eala 6-2, 4-5. Cel mai lung game al meciului a avut "de toate". După ce Eala a bifat a cincea dublă greșeală, ea a avut cinci mingi de set, dar nu a profitat. De cealaltă parte, românca a reușit să ia game-ul din a cincea posibilitate de break. A reușit-o și a câștigat 3 game-uri la rând.

UPDATE 18:11: Irina Begu - Alexandra Eala 6-2, 1-4. Filipineza servește mai bine și are o diferență surprinzătoare în acest set.

UPDATE ora 17:42: Irina Begu - Alexandra Eala 6-2. Românca și-a revenit, câștigă șase game-uri la rând și închide setul în 33 de minute, pe propriul serviciu.

UPDATE ora 17:30: Irina Begu - Alexandra Eala 3-2. După ce a fost condusă cu două game-uri, Irina Begu revine și câștigă trei game-uri la rând. Românca punctează superb cu forehand-ul în lung de linie și ăncheie game-ul 5 cu break, pe greșeală a adversarei,

UPDATE ora 17:08: Începe meciul. Eala servește prima.


Știrea inițială:

Irina Begu se duelează în primul tur la Miami cu fosta câștigătoare a turneului de junioare US Open 2022.  În mod evident, ținând cont de vârsta sportivei din Filipine, va fi prima confruntare directă între Irina Baegu și Alexandra Eala.

Dacă o va învinge pe Eala, Begu o va întâlni apoi pe chinezoaica Qinwen Zheng (23 WTA).

Galerie Foto

  • Miami Open e programat în perioada 21 martie - 2 aprilie, pe hard, și oferă premii totale în valoare de 8.8 milioane de dolari. Campioana en-titre este poloneza Iga Swiatek.

Celelalte românce de la WTA Miami

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) o va întâlni în runda inaugurală pe jucătoarea mexicană Fernanda Contreras Gomez (25 de ani, 179 WTA).

Dacă va ajunge în turul doi, Sorana va da peste Caroline Garcia (locul 4 WTA). Românca a învins-o pe franțuzoaică la Indian Wells.

Ana Bogdan (30 de ani, 60 WTA) va debuta la Miami împotriva americancei Robin Montgomery (18 ani, 193 WTA), beneficiară a unui “wild card”.

În cazul unei victorii, românca va înfrunta o altă americancă, Madison Keys (21 WTA).

Etichete: irina begu , wta miami , irina begu miami , alexandra eala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Condiția pe care Barcelona trebuie să o îndeplinească ca să-l aducă pe Bernardo Silva

Citeşte şi

Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid Open: ”Adversara a simțit asta!”

Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul trei la WTA Madrid

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”