Jucătoare de tenis Irina Begu / Foto: Profimedia

Video Irina Begu - Dalma Galfi 6-1, 7-5, în primul tur la WTA Charleston. Pe cine poate întâlni mai departe

articol scris de Digi Sport
03.04.2023, 19:01
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Irina Begu (32 de ani, 34 WTA) și Dalma Galfi (24 de ani, 79 WTA) s-au înfruntat în primul tur al competiției WTA de la Charleston, iar câștig de cauză a avut sportiva din România, care s-a impus în două seturi, scor 6-1, 7-5.

După victoria din meciul cu Dalma Galfi, Irina Begu este deja cu gândul la meciul din turul doi, care va putea fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport.

Irina Begu, victorie în două seturi cu Dalma Galfi. Pe cine poate întâlni în turul doi la WTA Charleston

Irina Begu a avut nevoie de o oră și 39 de minute pentru a trece de Dalma Galfi și a-și asigura prezența în turul doi al turneului de la Charleston.

După un prim set în care nu a avut deloc emoții și pe care l-a câștigat cu 6-1, Irina Begu a avut o misiune mai dificilă în actul secund.

Sportiva din România a fost condusă în actul secund cu 5-2, dar a revenit în mod spectaculos și a câștigat setul cu 7-5. Astfel, Irina Begu se pregătește acum de duelul din turul doi al turneului.

În turul doi al turneului WTA de la Charleston, Irina Begu se va duela cu învingătoarea meciului dintre Aliaksandra Sasnovich (29 de ani, 49 WTA) și Sofia Kenin (24 de ani, 142 WTA).

Irina Begu - Dalma Galfi 6-1, 7-5, în primul tur la Charleston

FINAL DE MECI

Update: Irina Begu - Dalma Galfi 6-1. 7-5. Sportiva din România câștigă meciul, după ce a fost condusă în setul secund cu 5-2.

Update: Irina Begu - Dalma Galfi 6-1. 0-0. Începe setul al doilea al confruntării.

Update: Irina Begu - Dalma Galfi 6-1. Românca nu are prea mari emoții în primul set, pe care reușește să-l câștige doar cu un game luat de adversară.

Update: Irina Begu - Dalma Galfi 0-0. Românca servește prima.

Update: Ambele jucătoare și-au făcut apariția pe terenul de joc.


Irina Begu este singura jucătoare din România aflată pe tabloul principal la turneul WTA 500 de la Charleston, după ce Sorana Cîrstea s-a retras înainte de startul competiției. 

Cap de serie numărul 15, românca va juca împotriva Dalmei Galfi pentru accederea în șaisprezecimile turneului. 

Dacă Irina Begu va trece de jucătoare din Ungaria, în faza următoare va da peste câștigătoarea duelului dintre Aliaksandra Sasnovich (29 de ani, 45 WTA) și Sofia Kenin (24 de ani, 164 WTA). 

Irina Begu, după ce a fost eliminată de la Miami

La ultimul turneu jucat la simplu, Irina Begu a fost eliminată încă din turul doi de către chinezoaica Qinwen Zheng (23 WTA). 

Irina Begu a declarat în exclusivitate pentru Digi Sport că este dezamăgită de prestația sa din meciul contra jucătoarei din China, chiar dacă s-a descurcat excelent în startul partidei.

”Sunt mai mult dezamăgită de jocul meu, de momentele acestea de cădere. Asta mă afectează cel mai mult. Încerc să lucrez și sper ca în meciurile viitoare să fie mai bine din acest punct de vedere.

Îmi place zgura, la modul general, și cea verde, este un pic mai rapidă decât cea roșie. Îmi place turneul de la Charleston. Sper să mă adaptez cât mai repede. Voi avea câteva zile de antrenament și sper să fac un turneu mai bun”, a declarat Irina Begu în interviul acordat lui Gabriel Morariu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Etichete: irina begu , charleston , wta charleston , dalma galfi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)

Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”