Video Irina Begu - Evgeniya Rodina 6-2, 6-3! Irina e în ”sferturi” la Budapesta și poate da peste Sorana în semifinale

21.02.2019, 16:36
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Irina Begu (28 de ani, locul 72 WTA) s-a impus fără emoții în fața sportivei din Rusia Evgeniya Rodina (30 de ani, 71 WTA), scor 6-2, 6-3, după un meci care a durat o oră și 18 minute. Begu s-a calificat astfel în sferturi și dacă va trece și de această fază a competiției de la Budapesta poate da în semifinale peste Sorana Cîrstea.

Begu, care şi-a asigurat un cec de 6.175 dolari şi 60 de puncte WTA, în cadrul turneului dotat cu premii în valoare de 250.000 de euro, va juca în sferturi cu câştigătoarea dintre Marketa Vondrousova (Cehia/81 WTA) - Ana Blinkova (Rusia/105 WTA). 


UPDATE Ora 16:36Irina Begu - Evgeniya Rodina 6-2. 6-3. GAME, SET și MECI IRINA BEGU! Sportiva noastră a dominat net setul al doilea iar într-un final a beneficiat și de o dublă greșeală a Rodinei.

UPDATE Ora 16:03Irina Begu - Evgeniya Rodina 6-2. 2-0. Irina a reușit cel mai frumos punct al meciului, cel puțin până acum. A câștigat un game, după un lob de mare efect, care a încuiat-o pur și simplu pe Rodina. Begu defilează la Budapesta și se îndreaptă cu pași mari spre sferturile de finală.

UPDATE Ora 15:50. Irina Begu - Evgeniya Rodina 6-2. GAME și SET IRINA BEGU! Sportiva noastră s-a impus exemplar în primul set, după doar 33 de minute! De la acel break, din al treilea game, Begu a trecut la conducere și n-a mai pierdut decât un singur game până la final.

UPDATE Ora 15:32 Irina Begu - Evgeniya Rodina 2-1. BREAK BEGU! Irina a reușit să treacă la conducere, după un schimb spectaculos de mingi. A reușit să-și adjudece game-ul, după un lung de linie de efect, care a lăsat-o fără replică pe Rodina.

UPDATE Ora 15:25 Irina Begu - Evgeniya Rodina 0-1. Rusoaica s-a impus în primul game, dar Irina a avut deja o primă discuție cu arbitrul de scaun. Din păcate, discuția nu a putut fi auzită și în transmisia de la fața locului, dar schimnul de replici a fost calm.

UPDATE Ora 15:19 Irina Begu - Evgeniya Rodina 0-0. A început partida! Sportiva din Rusia se află la serviciu.

UPDATE Ora 15:15. Irina Begu - Evgeniya Rodina. Cele două sportive au ieșit la încălzire.


Begu a ajuns în optimi grație unei victorii în trei seturi în faţa germancei Mona Barthel, cu 3-6, 6-4, 6-2, după un meci care a durat două ore şi 7 minute! Ea și-a asigurat deja un cec de 3.400 dolari şi 30 de puncte WTA.

Irina Begu este calificată şi în sferturile probei de dublu, alături de kazaha Galina Voskoboeva. În optimile de finală ale competiției din Ungaria a ajuns și Sorana Cîrstea (28 de ani, locul 108 WTA).

Irina Begu, a doua româncă ajunsă în turul secund de la Budapesta

Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Budapesta, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, în urma unei victorii în trei seturi în faţa germancei Mona Barthel, cu 3-6, 6-4, 6-2.

Begu (28 de ani, 72 WTA) a obţinut victoria după două ore şi şapte minute.

Românca a fost condusă în primul set cu 4-1 şi 5-2, Barthel impunându-se cu 6-3. În actul secund, Barthel a avut 2-0, dar Begu a întors scorul şi a condus cu 3-2 şi 4-3, încheind setul pe serviciul adversarei, cu 6-4.

În "decisiv", Begu a făcut un break capital la 3-2, s-a desprins la 5-2, încheind conturile pe serviciul jucătoarei germane.

Irina Begu a câştigat toate cele trei meciuri cu Barthel (28 de ani, 80 WTA), precedentele fiind în 2011 la Cagnes-sur-Mer (Franţa), cu 6-0, 1-6, 7-6 (7), şi în 2018 la Seul, cu 7-5, 6-4, de fiecare dată în primul tur.

Begu şi-a asigurat un cec de 3.400 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în turul următor o va înfrunta pe rusoaica Evgeniya Rodina (30 de ani, 71 WTA). Begu a învins-o pe Rodina la singura lor confruntare, anul acesta, la Hua Hin (Thailanda), în primul tur, cu 6-2, 6-0.

Irina Begu este calificată şi în sferturile probei de dublu, alături de kazaha Galina Voskoboeva.

Rezultate:
Turul 1
Alison Van Uytvanck (Belgia/N.1) - Vera Zvonareva (Rusia) 7-5, 7-5
Madison Brengle (SUA) - Fanny Stoller (Ungaria) 6-3, 6-3
Ekaterina Alexandrova (Rusia/N.5) - Greta Arn (Ungaria) 4-6, 6-1, 6-4
Marketa Vondrousova (Cehia/N.8) - Georgina Garciaa (Spania) 6-0, 7-6 (8/6)
Irina Begu (România) - Mona Barthel (Germania) 3-6, 6-4, 6-2

Turul 2 (optimi de finală)
Anastasia Potapova (Rusia) - Andrea Petkovic (Germania/N.6) 6-2, 7-5
Sorana Cîrstea (România) - Aleksandra Krunic (Serbia/N.4) 6-3, 6-3

Etichete: irina begu , irina begu budapesta , turnee irina begu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)

Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”