Transformarea în timp a Jelenei Dokic / Foto: Instagram @dokic_jelena

Jelena Dokic nu mai suportă: "Sunt întrebată 'De ce ești atât de grasă?'". Răspuns dur pentru cei care au batjocorit-o

articol scris de Digi Sport
22.01.2022, 13:53
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Jelena Dokic (38 de ani) a început să activeze în circuitul WTA în 1998 și s-a retras în 2014, după 16 ani de activitate. De ceva vreme, ea a recunoscut că este depresivă, unul dintre motivele pentru care a luat mult în greutate.

În ciuda problemelor personale, australianca a rămas aproape de lumea tenisului, fiind în prezent comentatoare. De asemenea, ea obișnuiește să ia și interviuri jucătorilor, așa cum a făcut și joi cu Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) joi, care a bătut-o în turul 2 de la Australian Open pe Beatriz Haddad Maia (25 de ani, locul 83 WTA), scor 6-2, 6-0

Galerie Foto

Jelena Dokic, mesaj dur pe Instagram pentru cei care au batjocorit-o pentru greutatea sa

De când ia interviuri la turneul de la Melbourne, Dokic a început să fie batjocorită pe internet pentru faptul că a luat mult în greutate după ce s-a lăsat de sportul alb. Fosta jucătoare a ignorat inițial răutățile, însă vineri a cedat și a postat pe contul personal de Instagram un mesaj lung și foarte clar, dedicat celor care au râs de ea. 

Galerie Foto

"Nu pot să cred că trebuie să adresez din nou lucrurile astea! Sunt batjocorită din nou pentru corpul meu și văd comentarii sau chiar articole referitoare la greutatea mea și felul în care arăt. E un comportament dezgustător. OPRIȚI-VĂ ODATĂ. NU DOAR CÂND VINE VORBA DE MINE, DAR ȘI CÂND E VORBA DESPRE ALȚI OAMENI, ÎN SPECIAL FEMEILE.

Asta este o problemă serioasă și una pe care femeile o întâlnesc tot timpul. Am mai spus-o înainte și o s-o spun din nou, NU MAI VORBIȚI DESPRE GREUTATEA MEA. Nu e deloc frumos și e ignorant. Sunt puternică, pot să îndur și nu îmi pasă de voi, dar o să scot chestia asta în față. Făcând asta, ai putea să rănești pe altcineva despre care nu știi nimic și despre care n-ai nicio idee prin ce trece.

Nu mă mai judecați în funcție de greutatea mea. Nu ar trebui să mă judecați din niciun punct de vedere. Greutatea mea chiar îmi determină valoarea și arată dacă sunt sau nu o persoană bună? Sunt întrebată în comentarii 'De ce ești atât de grasă?'. Sau că sunt de nerecunoscut, iar favorita mea e când sunt întrebată ce mi s-a întâmplat.

Păi, foarte multe lucruri mi s-au întâmplat, dar sunt aici și lupt, dar nu despre asta vă pasă vouă. Vă pasă doar de greutatea mea și cum să râdeți de ea. Mai văd și imagini care sunt modificate ca să mă facă să par mai mare și se observă clar cum capul meu e disproporționat față de corp.

E dezgustător și celor care au făcut-o ar trebui să le fie rușine de ei, dar și cei care scriu articole legate de asta. Ați face la fel dacă ar fi vorba de mama, fiica sau sora voastră? Cum v-ați simți dacă ar păți la fel? Gândiți-vă o secundă la asta. Nu am ascuns niciodată faptul că am probleme cu greutatea. NICIODATĂ.

A fost o bătălie pentru mine, mai ales de când mă lupt cu depresia. Dar nu mi-e rușine cu greutatea mea. Voi continua să muncesc la persoana mea, dar nu de dragul de a arăta mai bine, ci pentru a mă simți mai bine și a fi mai sănătoasă. Ca de fiecare dată, celor 99% care mă susțineți, vă mulțumesc. Înseamna totul pentru mine și vă iubesc pe toți. Fiți buni", a transmis Dokic pe contul personal de Instagram. 

Jelena Dokic a intervievat-o pe Simona Halep la Australian Open

”Simo” a reușit să atragă aplauze din partea întregii asistențe de pe Rod Laver în momentul în care a fost întrebată de Dokic dacă se simte australiancă.

Simona Halep este foarte iubită în Australia, mai ales datorită relaţiei profesionale pe care a avut-o cu antrenorul Darren Cahill (56 de ani). De altfel, cei doi au rămas foarte buni prieteni. 

”Simona, ai multe conexiuni cu Australia. Finală aici, în 2018, Darren Cahill a fost alături de tine, ai jucat dublu (n.r. alături de Charlotte Kempenaers-Pocz, 16 ani, anul trecut la AO), te simți jumătate australiancă?”, a fost întrebată Halep.

Campioana noastră, pe fază, a dat răspunsul pe loc. ”Dacă sunteţi gata să mă primiţi...”. Fosta jucătoare a insistat pe subiect: ”Chiar ai primit și o poreclă, Aussie Simona”.

”Aussie Simona, da, este în regulă, puteţi să îmi spuneţi şi aşa. Vă mulţumesc că m-aţi susţinut tot timpul”, a încheiat Simona Halep un dialog care a făcut deliciul asistenței.

Etichete: jelena dokic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”