Dragoș Suciu a povestit cum se descurca Simona Halep în tinerețe la fotbal. De altfel, Simona s-a pozat alături și de Gică Hagi, în acea perioadă, semn că era atrasă de sportul-rege

Video Exclusiv ”La 14 ani juca fotbal mai bine decât noi!”. Dezvăluiri neștiute din copilăria Simonei Halep

21.02.2019, 11:42
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep (27 de ani), care de cinci ani se află constant în Top 10 WTA, acum chiar pe locul al doilea, este una dintre puținele sportive din lume care se pricepe la mai multe sporturi. Campioana noastră a dovedit de mai multe ori, în ultimii ani, că nu se teme să facă jonglerii și cu mingea de fotbal, dar și cu cea de tenis, pentru că de fiecare dată s-a descurcat minunat. Puțină lume știe însă că Simona a jucat fotbal în copilările, sport în care ar fi putut progresa, dacă pasiunea pentru tenis nu ar fi fost infinit mai mare.

Dragoș Suciu, colaboratorul Digi Sport, și unul dintre comentatorii partidelor de tenis pe care le dispută Halep, dar nu numai, o cunoaște foarte bine pe Simona, mai ales că și el este din Constanța. Prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, Suciu a povestit cum se descurca fostul lider mondial în ”sportul rege”.

”Simona juca fotbal foarte bine, juca și handbal. Da, am jucat fotbal și împotriva ei, dar și în aceeași echipă. Mie îmi plăcea să stau în poartă, pentru că preferam să nu o înfrunt în echipa adversă. Simona juca și handbal foarte bine, e un talent nativ!

De altfel, tatăl ei juca fotbal foarte bine în tinerețe. Simona Halep e un talent deosebit și se duce în mai multe sporturi. Naturalețea, motricitatea sunt calități pe care ea le are”, a dezvăluit Dragoș Suciu, la Digi Sport.

Simona Halep este genul de sportiv căruia îi place și să se distreze, dar mereu cu limită și doar atunci când timpul îi permite. Însă, sportiva din Constanța a rămas în memoria prietenilor ei prin naturalețea cu care a jucat fotbal.

”Simonei îi plăceau foarte mult petrecerile, ceaiurile cum le ziceam noi sau chindiile. Îi plăcea să danseze, să se simtă bine. Dar, la 14 ani juca fotbal mai bine ca noi, băieții. Nu doream să-mi dea gol, să joace impotriva mea. Când se alegeau echipele, preferam mereu să joc în echipă cu ea.
Ne bătea și la tenis, era vârful acelei generații, practic”, a mai spus Dragoș Suciu, la Digi Sport.

VIDEO cu dezvăluirile lui Dragoș Suciu despre Simona Halep

Într-un interviu acordat site-ului FIFA, Simona Halep a vorbit, la începutul anului 2019, despre pasiunea ei despre fotbal şi a dezvăluit care este recordul personal la jonglat cu mingea.

"Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a avut o carieră profesionistă, dar a iubit fotbalul şi toată lumea îmi spune despre cât de talentat era. Am jucat mult fotbal când eram copil, pe străzi, alături de fratele meu şi de verii mei.

Cred că sunt norocoasă că abilitatea mea de a jongla a venit natural. Îmi place să fac mai multe sporturi şi poate am puţin talent şi coordonare pentru fiecare. Nu am făcut nimic special pentru a învăţa. La fel ca în cazul oricărui sport, am jucat mult. Cred că recordul meu la jonglat este în jur de 89", a declarat Halep.

Simona Halep, 265 de săptămâni consecutive în Top 10 mondial. Secretul succesului

Simona Halep este cea mai constantă jucătoare din circuitul WTA, iar cifrele o dovedesc. Din ianuarie 2014, când a intrat pentru prima oară în Top 10 mondial, constănţeanca nu a mai ieşit din elita tenisului feminin.

Cu 265 de săptămâni consecutive petrecute între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii, Halep are cea mai lungă serie activă din circuit. Următoarea clasată, Karolina Pliskova, are mai puţin de jumătate din numărul săptămânilor din dreptul româncei (128).

Etichete: simona halep , turnee simona halep , simona halep fotbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă