Simona Halep şi Darren Cahill s-au înţeles de minune

Lovitură de teatru pentru Simona Halep? Anunţul făcut de un renumit comentator al BBC

20.02.2019, 18:48
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Simona Halep joacă în sferturi la Dubai joi, ora 17:00, Digi Sport 1 | David Law, unul dintre cei mai renumiţi comentatori britanici de tenis, vine cu o variantă surprinzătoare. Darren Cahill se va întoarce în viitor în echipa Simonei Halep.

La finalul săptămânii trecute, după finala de la Doha, Simona a anunţat că pune capăt colaborării cu Thierry Van Cleemput. Explicaţia a fost simplă: cei doi nu au fost pe aceeaşi lungime de undă, între ei "neexistând chimie".

După o perioadă atât de lungă în care l-a avut alături pe Darren Cahill, Simo a simţit nevoia să pună în practică tot ce a învăţat de la australian. O altă colaborare nu i-ar permite acest lucru, fiecare antrenor dorind să îşi pună amprenta pe evoluţia elevului său. Din acest motiv Halep a renunţat la belgian, crede David Law, comentator pentru BBC, acesta anticipând şi altceva: Cahill va reveni în echipa Simonei, într-un viitor mai degrabă apropiat.

"Darren Cahill îmi spunea că stai 4-5 ani cu o jucătoare şi e suficient, pentru că a acumulat destule cunoştinţe. Simona chiar spunea că vrea sa pună în practică ce a învăţat de la Darren. A învăţat destule, acum se poate descurca. Eu cred că Simona va sta fără antrenor pentru o perioadă, iar apoi Darren se va întoarce în echipă", a spus Law la emisiunea The Tennis Podcast.

Halep, după victoria cu Tsurenko: "Am o echipă puternică"

După victoria de astăzi, cu Lesia Tsurenko, Halep a vorbit în exclusivitate cu trimisul Digi Sport la Dubai, Gabriel Morariu, despre faptul că în momentul acesta nu are nevoie de un antrenor. Echipa sa e suficient de puternică şi de sudată încât să îi ofere tot ce are nevoie.

"Am cei trei băieţi alături de mine (n.r. Teo Cercel, Andrei Cristofor și Vasile Antonescu), încearcă să mă ajute cu tot ce e nevoie. Vasile e un sparring-partner foarte bun şi îmi dă încredere când ne antrenăm, Teo are grijă de pregătirea mea fizică, iar Andrei are grijă să fiu aptă pe teren. Am o echipă puternică, mă simt bine cu ei, atmosfera într-o echipă e cea mai importantă.

Încerc să mă coordonez singură, nu e uşor, însă încerc să progresez şi mai mult. Acum aşa e planul (să meargă fără antrenor în SUA). Nu vreau să-mi iau antrenor în următoarea perioadă, însă nu se ştie niciodată, să vedem ce îmi rezerv viitorul", a afirmat Simona Halep, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Cahill, relaţie perfectă cu Simona Halep

Cahill a colaborat cu Simona Halep din 2015, făcând-o numărul unu mondial şi ajutând-o să câştige Roland Garros 2018.

După ce cei doi au anunţat că au întrerupt colaborarea, Cahill a rămas extrem de conectat la tot ce se întâmplă cu Simona, semn că relaţia dintre cei doi a fost una specială, iar australianul ţine enorm la marea noastră campioană. Darren a supervizat-o în Australia, apoi a trăit la intensitate maximă partidele de Fed Cup, contra Cehiei.

Pentru Cahill tenisul e mai mult decât o pasiune, e un fenomen pentru care trăieşte. În acest context, australianul a conştientizat că şi-a neglijat familia şi a decis ca în 2019 să fie mult mai aproape de soţie şi de cei doi copii. Totuşi, mulţi specialişti anticipează că va reveni mai repede, iar reluarea colaborării cu Simona nu ar fi o utopie.

Următoarea adversară a româncei, la Dubai, va fi învingătoarea dintre Belinda Bencic şi Arina Sabalenka. Partida din sferturi va avea loc joi, după ora 17:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: simona halep , halep , simona halep darren cahill , david law


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi

Simona Halep: ”Nu mi-a venit să cred”. Ce a spus despre retragere

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian