Simona Halep se antrenează înainte de turneul de la Madrid

"Lucrurile se pot agrava"! Halep a vorbit despre problemele musculare, înainte de turneul de la Madrid

05.05.2018, 17:28
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep a vorbit despre accidentarea pe care a avut-o în meciul disputat la Stuttgart împotriva Magdalenei Rybarikova. Cea mai bună jucătoare a lumii a avut probleme musculare în primul set şi a cerut ajutorul fizioterapeutului.

Înainte de debutul la ediţia din 2018 a turneului de la Madrid, sportiva de 26 de ani vorbeşte despre desele accidentări pe care le-a suferit în ultima perioadă.

"Când e vorba de probleme musculare, eşti îngrijorat pentru că lucrurile se pot agrava. Poate fi mai rău, dar am avut trei zile libere după turneul de la Stuttgart. Am avut un tratament şi mă simt bine. Nu am jucat niciun meci şi nu ştiu, dar nu simt dureri în acest moment", a comentat Simona, conform tennisworldusa.org.

"Simo" va juca în primul tur de la Madrid contra rusoaicei Ekaterina Makarova. Românca a mai întâlnit-o o dată în acest an pe Makarova, la Doha, unde s-a impus cu un categoric 6-3, 6-0 în turul secund.

"E o adversară dificilă pentru că este şi stângace. Pentru primul tur este un tablou greu, dar am jucat cu ea acum câteva săptămâni, la Doha, şi ştiu ce trebuie să fac. Fiecare meci e însă diferit, aşa că o să mă pregătesc, mă antrenez bine şi sper să fiu bine la meci", a declarat liderul clasamentului WTA.

Dacă o va învinge pe Makarova, Halep va evolua în turul secund împotriva câştigătoarei dintre Alison van Uytvanck şi Elise Mertens. Mai departe, printre adversarele posibile ale Simonei se numără Madison Keys (turul 3), Karolina Pliskova sau Viktoria Azarenka (în sferturi), Garbine Muguruza sau Venus Williams (semifinale).

Halep ar putea să le întâlnească abia în finală pe jucătoarele puternice de pe cealaltă jumătate a tabloului: Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko sau Elina Svitolina.

Turneul de la Madrid se va disputa în perioada 5-12 mai şi va fi transmis de Digi Sport 2. Toate meciurile Simonei Halep pot fi urmărite în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Etichete: madrid , tenis , simona halep , halep , tenis madrid , halep madrid , halep makarova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă