Elena Rybakina / Foto: Profimedia

"Mă simt distrusă!" Elena Rybakina a cedat nervos după meciul cu Liudmila Samsonova

articol scris de Digi Sport
14.08.2023, 12:15
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Elena Rybakina a fost eliminată în semifinalele turneului WTA 1000 de la Montreal, după un meci epuizant cu Liudmila Samsonova, scor 6-1, 1-6, 2-6.

Elena Rybakina: "Mă simt distrusă!"

Galerie Foto

După meci, kazaha a răbufnit și a criticat modul în care s-a făcut reprogramarea partidelor, în condițiile în care calendarul inițial a fost afectat de vremea nefavorabilă.

Semifinala cu Liudmila Samsonova, care a durat o oră și 45 de minute, a avut loc la doar câteva ore după ce Elena Rybakina stătuse pe teren până la 3 dimineața (n.r. ora locală), pentru meciul cu Daria Kasatkina, din sferturile de finală ale competiției.

"Cu siguranță, mă simt distrusă de programarea jocurilor și de întreaga situație. Nu sunt mulțumită de asta, dar este ceea ce este. Din păcate, jucătorii nu pot face mare lucru în astfel de situații, decizia nu este a noastră, deși nici vremea nu ne-a ajutat.

Așa că m-am accidentat ușor, dar am încercat să mă descurc cât am putut. Sunt foarte dezamăgită de tot, deși nu este prima dată când jucătorii de tenis sunt afectați. Acum trebuie să fiu inteligentă în luarea oricărei decizii pentru că US Open este foarte aproape", a declarat Elena Rybakina, conform eurosport.ro.

Jessica Pegula a spulberat-o pe Liudmila Samsonova în finală la Montreal

Jessica Pegula a zdrobit-o pe Liudmila Samsonova, 6-1, 6-0, în numai 49 de minute, duminică, în finala turneului de tenis WTA 1.000 de la Montreal.

Jessica Pegula, locul 3 mondial şi cap de serie numărul 4, se impusese sâmbătă în faţa liderului mondial, Iga Swiatek, în semifinalele acestui turneu dotat cu premii totale de 2.788.468 de dolari.

Pegula, care a atins în acest an sferturile de finală la Australian Open şi Wimbledon, a cucerit, la 29 de ani, al doilea titlu WTA 1.000 din cariera sa, după victoria de anul trecut de la Guadalajara.

Samsonova, locul 12 mondial şi cap de serie numărul 15, a fost extenuată. Rusoaica a fost nevoită să joace finala după ce câştigase cu câteva ore mai devreme împotriva Elenei Rybakina (4 WTA) o semifinală epuizantă în trei seturi, 1-6, 6-1, 6-2, meciul prevăzut iniţial sâmbătă fiind amânat din cauza ploii torenţiale.

Etichete: wta montreal , elena rybakina , liudmila samsonova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

L-a dat afară, dar acum îl regretă. Gigi Becali: ”Poate este mai mare și decât Lucescu”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Sepsi - Rapid 3-2. Giuleștenii vor încheia play-off-ul pe ultimul loc!

Peste Neymar și Mbappe! Transferul care ar scrie istorie în fotbal: 300 de milioane de euro!

Video Decizie controversată de arbitraj la Sepsi - Rapid! Ce arată reluările la penalty-ul ratat de Rrahmani

Un titular de la Dinamo s-a accidentat și e OUT pentru ”finala” cu UTA Arad

Citeşte şi

Video Oceane Dodin, forfait! Irina Begu s-a calificat în turul III la Roma după doar 7 game-uri disputate

Video Elena Rybakina este campioană la Stuttgart și a ajuns la al treilea titlu în acest sezon

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șoc la Roma: Novak Djokovic a fost lovit în cap și s-a prăbușit la pământ! Lumea tenisului condamnă atacul VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale