Părinții lui Novak Djokovic, Srdjan și Dijana / Foto: Getty Images

Mama lui Novak Djokovic nu mai suportă cum este tratat fiul său în Australia: "E fără precedent"

articol scris de Digi Sport
06.01.2022, 20:41
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Scandalul provocat de Novak Djokovic continuă. După mai multe poziții oficiale și chiar politice, a venit și rândul mamei sale să răbufnească atunci când a aflat în ce condiții este cazat în Australia liderul mondial, care a pătruns în țară fără vaccinul anti-COVID.

Mama lui Novak Djokovic: "Să-l pui în hoteluri mizerabile, să nu-l lași să ia legătura cu noi, ăsta e un tratament fără precedent"

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

"E foarte dificil pentru mine să trec peste asta. Nimeni nu merită un astfel de tratament, mai ales el. Asta este o chestiune politică, din care el nu poate fac parte, e un scandal.

Să îl pui în hoteluri mizerabile, să nu-l lași să ia legătura cu noi, ăsta e un tratament fără precedent", a spus mama lui Novak Djokovic, Dijana.

Mama lui Novak Djokovic face referire la faptul că fiul său s-a trezit că are în camera de hotel gândaci și alte insecte.

Poziția mamei sale vine după ce mai mulți membri din familia Djokovic s-au enervat teribil când au auzit despre acest scandal. Tatăl lui Novak, Srdjan, a avut o replică dură la adresa autorităților din Australia.

"E o decizie rușinoasă. Deportare! Noi toți trebuie să ieșim în stradă și să îl întâmpinăm. Eu nu po să vorbesc cu fiul meu. Ei îl prezintă ca pe un criminal. Nu mai am cuvinte pentru tot ce i-au făcut", a fost reacția tatălui lui Novak Djokovic, Srdjan.

Novak Djokovic e în Australia, în carantină și va fi deportat pentru că a intrat în țară fără vaccin anti-COVID-19

Sârbul a ajuns pe un aeroport din Melbourne fără să aibă vaccinul anti-COVID, așa cum e regula. Așa că nu i s-a permis accesul în țară.

După ce a fost audiat peste 8 ore în aeroport, liderul mondial a fost transportat la Park Hotel, în Carlton, unde sunt cazați în general străinii care solicită azil politic. Novak Djokovic împarte hotelul cu mai mulți călători din Nauru și Insula Manus, susține Manning River Times.

Presa din Serbia a reacționat rapid. Mai mult, cei de la Telegraf au făcut chiar un apel către oameni, pe care i-au rugat să iasă în stradă pentru a-și exprima simpatia față de ”Nole”.

Djokovic a contestat decizia de a-i fi anulată viza, iar cazul se va judeca luni.

Între timp, s-a ajuns până și la președintele Serbiei, care a intervenit în acest caz, transformat într-un conflict diplomatic. A răspuns imediat și prim-ministrul australian.

Etichete: novak djokovic , australian open , mama lui novak djokovic , dijana djokovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră. Grace și Jerry au făcut calculele și au constatat că nu e mai scump să trăiești pe o navă decât dacă ar fi continuat să locuiască pe uscat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Va juca ultimul meci pentru Real Madrid în finala Champions League și va marca într-un mod inedit momentul

Decizia luată de Cristiano Ronaldo, după ce a ratat șansa de a câștiga primul trofeu cu Al-Nassr

Scandal înainte de Borussia Dortmund - Real Madrid: sute de fani, blocați pe aeroport, după ce au fost înșelați!

Oficial Rapid a adus un nou antrenor. Primele declarații despre colaborarea cu Neil Lennon

Citeşte şi

Reacție bizară a lui Novak Djokovic înainte de debutul la Roland Garros: ”Îmi e rușine să spun!”

Video Ce surpriză! Djokovic, învins de un jucător care nu mai ajunsese niciodată într-o semifinală ATP

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

Cum a trăit Gigi Becali, de fapt, în pușcărie. „Plângea, dădea bani la 'gardă' și avea oamenii lui care-i făceau masaj” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie splendidă la Roland Garros pentru jucătoarea din România: 6-0, 6-1! citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri