Maria Sharapova/ foto: Profimedia

Galerie Foto Maria Sharapova dezvăluie de ce nu și-a luat cetățenie americană

articol scris de Digi Sport
12.01.2021, 10:14
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Rusoaica Maria Sharapova, fost lider mondial, locuiește de mulți ani în Florida și a devenit o colecționară de proprietăți scumpe în Statele Unite. 

Masha a pus pentru prima dată mâna pe o rachetă de tenis la vârsta de patru ani, iar doi ani mai târziu era inițiată în tainele sportului alb în orașul său natal, Nyagan. 

Galerie Foto

Cotată drept una dintre cele mai bogate sportive din toate timpurile datorită contractelor mari de publicitate cu firmele pentru care a devenit endorser, rusoaica în vârstă de 33 de ani continuă să țină prima pagină a publicațiilor internaționale. 

Maria Sharapova dezvăluie de ce nu și-a luat cetățenie americană

Stabilită de la vârsta de 7 ani în Statele Unite, la academia celebrului Nick Bollettieri, Maria Sharapova nu și-a luat niciodată cetățenie americană. Pentru prima dată, fostul lider mondial a explicat ce stă în spatele deciziei sale. 

"Mi-aș fi luat cetățenia americană, cu siguranță, dacă aș fi dorit asta, dar nu mi-am pus vreodată această problemă, în contextul a ceea ce am discutat cu familia mea, cu staff-ul meu.

În cele din urmă, e o chestiune de familie și de cultura pe care ți-o oferă familia ta. Am fost formată și m-am dezvoltat ca om potrivit valorilor și culturii Rusiei, de când eram un copil.

Mă refer când spun asta la mentalitate și la tenacitate. Am preluat atitudinea de a nu renunța vreodată și acesta e unul dintre motivele să rămân cu cetățenia rusă, deși trăiesc de mulți ani în Statele Unite", a spus Sharapova, potrivit Tennis World USA.

Ce avere are Maria Sharapova

Într-un material cu titlul "Adevărul despre milioanele Mariei Sharapova şi Serenei Williams", Yahoo Sports anunţă că atât campioana din Rusia, cât şi fosta ei rivală au făcut averi atât pe terenul de tenis, cât şi în afara lui.

"Serena Williams și Maria Sharapova au câștigat amândouă o avere din cariera lor fenomenală de tenis, dar o nouă listă le-a pus realizările în centrul atenției", scrie sursa citată.

Sharapova, care s-a retras la începutul lui 2020 după mai multe accidentări, se află pe locul 87 în "Fortune List", topul femeilor cu cele mai mari averi.

  • Născută în Rusia, Maria Sharapova s-a remarcat încă de la 17 ani, când a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon, după o finală cu Serena Williams. De atunci, sportiva a reuşit să strângă o avere de aproximativ 200 de milioane de dolari.
  • Sharapova are contracte de publicitate cu giganţi de pe scena mondială, precum Nike, Porsche, Evian sau Head.

Etichete: maria sharapova , sharapova - cetățenie americană


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros

Foto Maria Sharapova a fost la "Oscarurile Științei" și i-a uimit pe toți! Kim Kardashian și Margot Robbie, eclipsate

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”