Marius Copil s-a calificat în turul 2 la Australian Open

Video Meciul carierei! Copil îl va întâlni pe marele Federer, chiar la elvețian acasă! Duelul e în direct la Digi Sport

27.10.2018, 18:20
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Marius Copil s-a calificat în finala turneului ATP 500 de la Basel, dotat cu premii totale de 1.984.420 euro, cel mai bun rezultat al carierei, după ce l-a învins în semifinale pe germanul Alexander Zverev, numărul 5 mondial, cu 6-3, 6-7 (6), 6-4. În ultimul act, acesta va da piept cu Roger Federer, după ce elvețianul l-a învins pe Daniil Medvedev, în două seturi, 6-1, 6-4. 

Copil (28 de ani, 93 ATP), venit din calificări, a reuşit a doua sa victorie în faţa unui jucător din top 10 la Basel, după ce l-a învins în optimi pe croatul Marin Cilic, numărul 6 ATP.

Pentru Copil este a doua finală de simplu în circuitul ATP, după ce la începutul anului a jucat ultimul act al turneului ATP 250 de la Sofia.

Arădeanul a trecut de Alexander Zverev, al doilea favorit, după două ore şi 31 de minute de joc. Românul a reuşit nu mai puţin de 26 de aşi, a făcut şase duble greşeli, dar nu şi-a pierdut niciodată serviciul, salvând toate cele şase mingi de break. Zverev (21 de ani) a avut nouă aşi şi a comis opt duble greşeli.

În primul tur al calificărilor de la Basel, Copil îl învinsese pe fratele mai mare al lui Alexander, Mischa Zverev, cu 7-5, 7-5.

Copil şi-a asigurat un cec de 320 de puncte ATP şi 209.715 euro.

Toţi cei şase adversari de până acum ai lui Copil la Basel, Mischa Zverev, sârbul Dusan Lajovic, americanul Ryan Harrison, Marin Cilic, americanul Taylor Fritz şi Alexander Zverev, erau mai bine clasaţi decât românul în clasamentul mondial.

Finala lui Marius Copil de la Basel va fi în direct la Digi Sport 2 duminică, de la ora 16.00.


UPDATE 18:16 VICTORIE COPIL! Succes uriaş pentru Marius Copil. Copil - Zverev 6-3, 6-7, 6-4. Marius Copil a reuşit cea mai importantă victorie a carierei în semifinalele turneului ATP de la Basel. Tenismanul român l-a învins pe al cincilea jucător al lumii, Alexander Zverev, în trei seturi. Copil ar putea juca în finală contra lui Roger Federer, dacă elveţianul îl va învinge pe rusul Daniil Medvedev.

UPDATE 17:57 Copil - Zverev 6-3, 6-7, 3-3. Cei doi merg cap la cap şi în setul decisiv.

UPDATE 17:34 Copil - Zverev 6-3, 6-7. Marius Copil a pierdut tie-break-ul setului secund cu 6-8 după ce a condus cu 4-2 şi a salvat o minge de set a germanului la 5-6.

UPDATE 17:23 Copil - Zverev 6-3, 6-6. Marius Copil a dus setul secund al semifinalei de la Basel în tie-break.

UPDATE: Copil continuă să evolueze spectaculos la Basel, adjudecându-și primul set al meciului cu Alexandr Zverev, scor 6-3.


Marius Copil, venit din calificări, va juca azi, în direct pe Digi Sport 1 (15:30), împotriva germanului Alexander Zverev, al doilea favorit, în semifinalele turneului ATP de la Basel (Elveţia), dotat cu premii totale de 1.984.420 euro.

Copil (28 ani, 93 ATP) a trecut vineri, în sferturi, de americanul Taylor Fritz, cu 7-6 (6), 7-5, iar Alex Zverev s-a impus cu 7-5, 6-3 în faţa spaniolului Roberto Bautista Agut.

Arădeanul îl va înfrunta în premieră pe Sascha Zverev (21 ani, 5 ATP), dar l-a învins pe fratele mai mare al acestuia, Mischa Zverev, cu 7-5, 7-5, în primul tur al calificărilor la Basel.

Cealaltă semifinală îi va opune pe elveţianul Roger Federer, principalul favorit, şi pe rusul Daniil Medvedev. În sferturi, Federer a trecut în trei seturi de francezul Gilles Simon, cu 7-6 (1), 4-6, 6-4, iar Medvedev, cap de serie numărul şapte, s-a impus în faţa grecului Stefanos Tsitsipas, al patrulea favorit, cu 6-4, 3-6, 6-3.

Etichete: tenis la digi sport , copil zverev basel , marius copil alexander zverev , copil zverev la tv , copil zverev basel live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”