Nick Kyrgios a scris un mesaj emoționant după anunțul retragerii lui Andy Murray

Mesajul care a surprins lumea tenisului. Ce a putut să posteze Kyrgios, după ce a aflat că Murray și-a anunțat retragerea

11.01.2019, 11:36
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Andy Murray (31 de ani) și-a anunțat azi, în lacrimi, retragerea din tenis. Imediat după conferința de presă susținută de sportivul scoțian, un val de reacții au apărut pe rețelele de socializare. Una dintre cele mai interesante i-a aparținut lui Nick Kyrgios.

Australianul a postat un mesaj emoționant pe Instagram, după ce a aflat decizia luată de Andy Murray. Lucru care a luat prin surprindere lumea tenisului, Kyrgios fiind recunoscut pentru faptul că este un adevărat "bad-boy".

"Andy, știu că de cele mai multe ori mă iei drept un joker, dar, măcar de data, asta fii atent la ce spun, prietene vechi. 

Vei rămâne întotdeauna cineva care a influențat lumea sportului, în atâtea feluri. Știu că nu ți-ai dorit niciodată să ai o astfel de ieșire din scenă, dar ai avut o călătorie grozavă.

M-ai luat imediat sub aripa ta și până în ziua de azi ai fost cineva pe care literalmente abia așteptam să-l întâlnesc.

Ești un jucător de tenis nebun, infinit mai bun decât mine, dar tot ce vreau să știi este că azi nu e doar o zi tristă pentru tine și echipa ta. Este o zi tristă pentru sport și pentru toți cei asupra cărora ai avut un impact.

Ce-mi rămâne, dragă prietene, sunt aceste poze care ar trebui să te facă să zâmbești și să te gândești că am fost ca un frate mai mic pentru tine. Oricum, vreau să știi și sunt convins că știi deja că toată lumea vrea să continui să lupți și să fii tu. Succes la Australian Open, te voi susține!", a scris Nick Kyrgios pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andy, I know you take me for a joker most of the time, but at least hear me out on this one old friend. You will always be someone that impacted the sport in so many different ways, I know this was never the way you wanted to go out, but hey it was a heck of a ride. You took me under your wing as soon as I got on tour, and to this day you have been someone I literally just look forward to seeing. You are one crazy tennis player, miles better than me, but I just want you to know that today isn’t only a sad day for you and your team, it’s a sad day for the sport and for everyone you’ve had an impact on. Which leaves me big fella.. these are a couple photos, that should make you smile and think, I was actually a little bit of a younger brother to you. Anyways, I just want you to know, and I’m sure you already do, everyone wants you to keep fighting and to keep being you. Goodluck at the Australian Open muzz, I’ll be behind you. #onelastdance ????

A post shared by Kygs (@k1ngkyrg1os) on

Andy Murray și-a anunțat retragerea

Andy Murray, fost lider ATP, acum pe locul 230 mondial, a declarat azi că Australian Open ar putea fi ultimul său turneu. 

Murray a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne. La început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav” şi apoi i-a venit să plângă, astfel că a ieşit din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut şi a făcut să nu mai aibă bucuria dinainte de a se antrena şi a participa la competiţii.

Murray, în vârstă de 31 de ani, a fost lider ATP în perioada noiembrie 2016-august 2017.

Etichete: andy murray , nick kyrgios , retragere andy murray


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Safranko a deschis scorul la Ovidiu!

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă vine președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Exclusiv Au salarii de FCSB, dar se zbat în play-out. Situație tensionată la U Cluj

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”