Mesajul simpatic postat de Sorana după ce a ajuns în semifinale la Miami + cum o poate depăși pe Halep

articol scris de Digi Sport
30.03.2023, 10:46
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Sorana Cîrstea (32 ani, 74 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce a învins-o pe Aryna Sabalenka (24 de ani), numărul doi mondial, cu 6-4, 6-4.

Mesajul simpatic postat de Sorana după ce a ajuns în semifinale la Miami + cum o poate depăși pe Halep

Galerie Foto

După acest rezultat foarte bun, sportiva noastră a postat un mesaj simpatic pe rețelele sociale, care s-a viralizat în timp record. ”Semis Smile!”, a postat Sorana, alături de o fotografie sugestivă.

Cîrstea are numai motive de satisfacție în acest moment, pentru ce a realizat momentan în 2023, dar este și foarte motivată pentru ce va urma. Dacă va triumfa la WTA Miami, atunci Sorana va deveni cel mai bine clasată sportivă din România în ierarhia WTA.

Sorana este la prima victorie în fața unei jucătoare din top 2 mondial și în penultimul act o va întâlni pe câștigătoarea dintre Ekaterina Alexandrova și Petra Kvitova (azi, 22:00, în direct la Digi Sport 2). Elena Rybakina și Jessica Pegula se înfruntă în cealaltă semifinală, programată la noapte, ora 03:30, în direct la Digi Sport 2.

Sorana Cîrstea se afla înaintea competiției din SUA pe locul 74 în lume, dar un trofeu la Miami ar propulas-o între primele 25 de jucătoare în ierahia WTA. Simona Halep ocupă locul 25 în acest moment. Sorana nu a mai câștigat un turneu WTA din 2021, când s-a impus la Istanbul după o finală cu Elise Mertens, scor 6-1, 7-6.

Cea mai bună performanță a carierei din acest punct de vedere a fost în august 2013, atunci când Sorana ocupa locul 21.

La Miami, Cîrstea le-a învins pe rând pe Contreras Gomez, Caroline Garcia, Karolina Muchova, Marketa Vondrousova și Aryna Sabalenka.

Decizia lui Ilie Năstase, după ce Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele de la Miami

Ilie Năstase a fost printre primele persoane importante care au felicitat-o pe Sorana Cîrstea pentru succesul de la Miami.

Mai mult, ”Nasty” a ținut să transmită faptul că echipa națională de tenis are nevoie de o jucătoare de calibrul numărului 74 WTA. 

”Este o victorie senzațională pentru tot tenisul românesc! Sorana ne-a făcut mândri și vreau să vorbesc cu ea și pentru echipa noastră națională.

E nevoie de Sorana și la lot. Sunt sigur că și Horia a văzut acest meci, iar noi avem nevoie de Sorana să joace din nou pentru România.

Să vedem cu cine joaca acum în semifinale, dar eu cred că Sorana e capabila să câștige acest turneu. E în formă mare de tot.

Nu e chiar atât de ușor să bați numărul doi mondial, dar Sorana și-a surprins adversara printr-un joc consistent și nimeni nu îi poate lua din merite pentru această victorie fantastică”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

Etichete: sorana cirstea , sorana cirstea wta , sorana cirstea miami , sorana cirstea turnee wta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a marcat și îi duce pe olteni, din nou, în avantaj

Citeşte şi

Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep

Video Sorana Cîrstea - Iga Swiatek 1-6, 1-6. ”Sori”, eliminată în turul trei la Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”