Mihaela Buzarnescu si Irina Begu au facut furori la dublu in 2018, acum s-au reunit pentru Kremlin Cup

Video Lamentabil! Begu și Buzărnescu, principale favorite, spulberate în primul tur la Kremlin Cup 2018

16.10.2018, 17:50
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Perechea Irina Begu/Mihaela Buzărnescu a fost învinsă fără drept de apel de Olga Doroşina și Polina Monova, cu 6-2, 6-1 în prima rundă a probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Moscova (WTA), dotat cu premii totale de 932.866 de dolari.

Begu şi Buzărnescu, principalele favorite, au pierdut după doar 56 de minute de joc. Româncele au avut procentaje modeste la serviciu, 50% la primul şi 31% la al doilea, şi au ratat toate cele cinci mingi de break create.

Ele ar fi trebuit să joace în primul tur cu perechea româno-sârbă Ana Bogdan/Aleksandra Krunic, dar Ana s-a retras din cauza unei accidentări la mâna dreaptă.

Begu şi Buzărnescu vor primi un cec de 4.090 dolari şi un punct WTA la dublu. Ele au pierdut şi în primul tur la simplu la Moscova.

AGERPRES

UPDATE: Principale favorite ale turneului Kremlin Kup 2018 în proba de dublu, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu au fost spulberate în primul tur de Olga Doroshina (Rusia, 20 de ani, locul 182 WTA la dublu) și Polina Monova (Rusia, 25 de ani, locul 210 WTA). Doroshina și Monova s-au impus în mai puțin de o oră de joc, 6-1, 6-2.

UPDATE: Mihaela Buzărnescu și Irina Begu au pierdut fără drept de apel, 2-6 primul set al meciului cu perechea formată din Olga Doroshina (Rusia, 20 de ani, locul 182 WTA la dublu) și Polina Monova (Rusia, 25 de ani, locul 210 WTA).


Mihaela Buzărnescu a fost eliminată luni la simplu de la Kremlin Cup 2018 (3-6, 4-6 cu Aliaksandra Sasnovich VIDEO), dar va juca în continuare la turneul de la Moscova. A doua jucătoare a României în topul WTA face echipă cu Irina Begu în competiția de dublu, acolo unde joacă marți, 16 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro. Ora de start nu este stabilită cu exactitate, dar e de așteptat ca sportivele din România să intre pe teren după ora 16:00.

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, locul 28 WTA la dublu) și Irina Begu (28 de ani, locul 22 WTA la dublu) par să aibă o misiune facilă în primul tur al competiției de dublu de la Kremlin Cup 2018. Vor întâlni perechea formată din Olga Doroshina (Rusia, 20 de ani, locul 182 WTA la dublu) și Polina Monova (Rusia, 25 de ani, locul 210 WTA).

Meciul jucătoarelor din România se va disputa pe terenul 3 de la Moscova, acolo unde partidele încep la ora 12:00. Buzărnescu și Begu joacă în a 4-a partidă pe acea arenă și ora de start depinde în totalitate de desfășurarea precedentelor întâlniri. Teoretic, ar urma să joace după ora 16:00, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla în primele meciuri. 

Programul meciurilor de marți pe terenul 3 la Kremlin Cup 2018

Ora 12:00: Oksana Kalashnikova (Georgia) / Demi Schuurs (Olanda) - Harriet Dart (Marea Britanie) / Anastasia Potapova (Rusia)

urmat de: Nadiia Kichenok (Ucraina) / Anastasia Rodionova (Australia) - Raquel Atawo (SUA) / Anna-Lena Groenefeld (Germania)

urmat de: Monique Adamczak (Australia) / Lidziya Marozava (Belarus) - Evgeniya Rodina (Rusia) / Ajla Tomljanovic (Austria)

urmat de: Mihaela Buzărnescu / Irina Begu (ambele din România) - Olga Doroshina / Polina Monova (ambele din Rusia) - ÎN DIRECT la Digi Sport 2

urmat de: Alexandra Panova (Rusia) / Laura Siegemund (Germania) - Anastasia Pavlyuchenkova / Vera Zvonareva (ambele din Rusia)

Mihaela Buzărnescu și Irina Begu, performanțe impresionante la dublu în 2018

Mihaela Buzărnescu și Irina Begu au făcut echipă și la Wimbledon 2018, acolo unde au avut un parcurs foarte bun. Au jucat în sferturile probei de dublu la al treilea turneu de la Grand Slam al anului, de unde au fost eliminate de Nicole Melichar (SUA) și Kveta Peschke (Cehia), perechea care în acel moment era cap de serie numărul 12. Jucătoarele care le-au eliminat pe cele două românce au jucat finala și au pierdut-o în fața perechii formate din Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova (ambele din Cehia).

De asemenea, Buzărnescu și Begu au jucat împreună finala turneului de dublu de la Eastbourne, în iunie 2018, însă au pierdut în două seturi, 3-6, 5-7, în fața cuplului format din canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Yi-Fan Xu (VIDEO).

În acest moment, Mihaela Buzărnescu este pe locul 25 WTA la simplu și pe locul 28 WTA la dublu.

Turneul de la Moscova este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, în perioada 15-20 octombrie. La Kremlin Cup 2018 participă și numărul 1 WTA, Simona Halep, care intră în competiție în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, locul 40 WTA), cea care a eliminat-o pe Ajla Tomljanovic (Australia, locul 46 WTA).

Programul televizărilor de la Kremlin Cup 2018 (marți, 16 octombrie)

Ekaterina Makarova (Rusia) vs. Ons Jabeur (Tunisia) - 11:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4
Johanna Konta (Marea Britanie) vs. Elise Mertens (Belgia) - nu înainte de 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
Kristina Mladenovic (Franța) vs. Anna Kalinskaya (Rusia) - nu înainte de 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
urmat de: Alize Cornet (Franța) vs. Natalia Vikhlyantseva (Ruria) - ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
urmat de: Mihaela Buzărnescu / Irina Begu (ambele din România) - Olga Doroshina / Polina Monova (ambele din Rusia) - ÎN DIRECT la Digi Sport 2
Daria Gavrilova (Australia) vs. Vitalia Diatchenko (Rusia) - nu înainte de ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Programul televizărilor de la turneul WTA de la Luxemburg (marți, 16 octombrie)

Monica Niculescu (România) vs. Fiona Ferro (Franța) - ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2
urmat de: Carla Suarez Navarro (Spania) vs. Kristyna Pliskova (Cehia), ÎN DIRECT pe Digi Sport 4
Andrea Petkovic (Germania) vs. Alison Van Uytvanck (Belgia) - nu înainte de ora 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4
urmat de: Stefanie Voegele (Elveția) vs. Garbine Muguruza (Spania), ÎN DIRECT la Digi Sport 4
Mandy Minella (Luxemburg) vs. Kirsten Flipkens (Belgia) - nu înainte de ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 / Digi Sport 4
urmat de: Julia Goerges (Germania) vs. Viktoria Kuzmova (Slovacia), ÎN DIRECT la Digi Sport 4

Etichete: mihaela buzarnescu face echipa cu irina begu , mihaela buzarnescu kremlin cup 2018 , performante buzarnescu begu dublu 2018 , video buzarnescu begu turneul wta de la moscova , live video buzarnescu begu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?

Galerie Foto Știm care sunt ultimele modificări la stadionul lui Real Madrid! Cum arată noua ”bijuterie” a madrilenilor

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”