Mihaela Buzărnescu - Naomi Osaka

Video Mihaela Buzărnescu, eliminată de Naomi Osaka la Roma, 3-6, 3-6. Liderul mondial, prea tare pentru "Miki"

16.05.2019, 19:20
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

UPDATE ora 20:10 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 3-6, 3-6. Mihaela servește pentru a rămâne în meci, dar Osaka e pe tot terenul și se impune după o greșeală neforțată a româncei. Meciul a durat o oră și 13 minute.

UPDATE ora 20:00 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 3-6, 3-3."Miki" revine și variază jocul, punctând cu o scurtă spectaculoasă, face break și câștigă două game-uri la rând.

UPDATE ora 19:50 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 3-6, 1-3. Nipona servește foarte puternic și câștigă scurt fiecare punct.

UPDATE ora 19:45 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 3-6, 1-2. Osaka face break, iar jocul Mihaelei parcă nu se leagă.

UPDATE ora 19:39 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 3-6, 1-0. Românca își câștigă greu serviciul și ia primul game din setul secund.

UPDATE ora 19:30 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 3-6. "Miki" pierde primul set, după 31 de minute. Osaka încheie cu un as.

UPDATE ora 19:20 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 2-4. După "coaching", Mihaela pare să-și revină, începe să varieze jocul și câștigă două game-uri.

UPDATE ora 19:10 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 0-3. "Miki" cere intervenția antrenorului ei.

UPDATE ora 19:07 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 0-2. Mihaela greșește, iar Osaka face break-ul.

UPDATE ora 19:00 - Mihaela Buzărnescu - Naomi Oaska 0-1. Nipona câștigă fără probleme primul game, pe care îl încheie cu un as.

UPDATE ora 18:57 - Începe meciul Mihaela Buzărnescu - Naomi Osaka. Japoneza servește prima.


ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce germanca Julia Goerges a abandonat la scorul de 6-4, 3-6, 4-4. În faza urmăoare, "Miki" o va întâlni pe Naomi Osaka, liderul WTA, tot azi, nu înainte de ora 18:50, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

UPDATE 18:30: Meciul dintre Fognini și Albot s-a încheiat cu victoria italianului, 7-6, 6-3. Următoarea partidă de pe arena Piatrangeli este cea dintre Mihaela Buzărnescu și Naomi Osaka. 

UPDATE: 18:00: Meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Naomi Osaka e programat pe arena Piatrangeli, imediat după duelul dintre Fognini și Albot. Italianul a câștigat primul set, cu 7-6. 

Va fi al doilea direct dintre cele două jucătoare. Precedentul s-a jucat în 2018, la Nottingham, iar nipona s-a impus cu 2-0 la seturi, scor 6-4, 6-1. "Am mai jucat o dată cu ea, voi avea aceeaşi atitudine, îmi voi vedea de treaba mea, indiferent cine este de cealaltă parte a fileului, şi la final se va vedea scorul. Fiecare avem şansa noastră", a spus Buzărnescu pentru Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu - Naomi Osaka | Nipona a trecut de Cibulkova

Naomi Osaka, numărul unu mondial, a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Roma, învingând-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe Dominika Cibulkova din Slovacia, într-o partidă disputată azi la Foro Italico.

Odată cu eliminarea Simonei Halep, jucătoarea japoneză e sigură că îşi menţine prima poziţie a clasamentului WTA. 

Mihaela Buzărnescu - Naomi Osaka | Românca a beneficiat de două abandonuri

Mihaela Buzărnescu este la al doilea meci consecutiv în care beneficiază de retragerea rivalei. În primul tur, ea a câştigat primul set cu scorul de 6-2 şi conducea cu 5-4 şi 15-0 în setul doi, moment în care letona Jelena Ostapenko a abandonat

Calificarea în optimi este recompensată la Roma cu un premiu de 29.866 de euro şi cu 105 puncte WTA.

Etichete: mihaela buzărnescu , wta roma , tenis la digi sport , turnee wta , naomi osaka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă