Foto: Facebook/BRD Bucharest Open

Video Buzărnescu, singura semifinalistă din România la BRD Bucharest Open. Cîrstea, învinsă în 3 seturi de Sevastova

20.07.2018, 22:25
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Mihaela Buzărnescu a rămas singura jucătoare din România în cursa pentru trofeul de la BRD Bucharest Open. S-a calificat în semifinale fără a pierde vreun set până acum.

În schimb, Sorana Cîrstea a pierdut în faţa principalei favorite, Anastasija Sevastova, deşi a condus cu 1-0 la seturi.

Buzărnescu (30 de ani, 25 WTA) a trecut în două seturi, scor 7-6, 6-3, de chinezoaica Yafan Wang (84 WTA), după ceva mai mult de două ore de joc.

Asiatica a început mai bine şi, pe fondul unei stări de nervozitate a adversarei sale, a condus cu 5-3 în primul set. Buzărnescu a revenit, însă, şi şi-a adjudecat primul act în tie-break, apoi s-a impus şi în setul secund.

"Mi se părea o veşnicie, că nu se mai termină. A fost tare greu primul set, chiar şi al doilea, pentru că ea a jucat incredibil astăzi. E o jucătoare foarte constantă şi ofensivă, care aleargă foarte bine", a spus Buzărnescu.

Pentru un loc în finală, românca o va întâlni pe croata Petra Martic, în faţa căreia a câştigat de curând, la Birmingham, pe iarbă.

Cealaltă reprezentantă a ţării noastre în sferturi, Sorana Cîrstea (28 de ani, 57 WTA), a ratat calificarea mai departe, chiar dacă a avut un set în faţă. Sevastova (22 WTA) a întors şi a câştigat în cele din urmă cu 3-6, 6-3, 6-2.

Prezenţa în sferturile de finală este cea mai bună performanţă obţinută la Bucureşti de Sorana Cîrstea, care va primi 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA.


UPDATE 22:53, Cîrstea - Sevastova 6-3, 3-6, 2-6. GAME, SET şi MECI, Sevastova! Letona a încheiat meciul la un nivel extrem de ridicat şi a câştigat ultimele patru game-uri ale întâlnirii, în care a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi. Astfel, Mihaela Buzărnescu rămâne singura jucătoare din România prezentă în semifinale la BRD Bucharest Open.

UPDATE 22:42, Cîrstea - Sevastova 6-3, 3-6, 2-3. BREAK, Sevastova! Soarana a revenit de la 0-2, apoi de la 0-40 la 2-2, dar favorita numărul 1 a câştigat din nou contra serviciului şi rămâne în avantaj în decisiv.

UPDATE 22:29, Cîrstea - Sevastova 6-3, 3-6, 0-1. BREAK, Sevastova! Lucrurile nu merg în direcţia bună pentru Sorana, care şi-a pierdut serviciul în primul game al setului decisiv.

UPDATE 22:19, Cîrstea - Sevastova 6-3, 3-6. SET, Sevastova! Deşi Sorana a încercat o revenire, câştigând două game-uri la rând şi având 30-0 la 3-5, letona a rezistat şi a trimis meciul în decisiv.

UPDATE 22:09, Cîrstea - Sevastova 6-3, 1-5. BREAK, Sevastova! Principala favorită a turneului domină clar setul al doilea, de câştigarea căruia o desparte un singur game.

UPDATE 21:54, Cîrstea - Sevastova 6-3, 1-3. BREAK, Sevastova! Letona a câştigat pe serviciul Soranei şi a rupt echilibrul în setul al doilea.

UPDATE 21:48, Cîrstea - Sevastova 6-3, 1-2. Început echilibrat în cel de-al doilea set. Până acum se merge cu serviciul.

UPDATE 21:37, Cîrstea - Sevastova 6-3. SET, Sorana! După doar o jumătate de oră, jucătoarea noastră a câştigat primul set.

UPDATE 21:30, Cîrstea - Sevastova 5-2. Deşi şi-a pierdut serviciul la 3-1, Sorana a rămas calmă şi a refăcut diferenţa, iar acum e la un singur game de câştigarea primului set.

UPDATE 21:16, Cîrstea - Sevastova 3-0. Sorana a început excelent meciul. A reuşit un break încă din game-ul al doilea, apoi l-a consolidat rapid.

UPDATE 21:10, Cîrstea - Sevastova 1-0. Sorana a deschis meciul cu un game câştigat pe propriul serviciu.

UPDATE 21:07 - A început meciul dintre Sorana Cîrstea şi Anastasija Sevastova, principala favorită a turneului, cu jucătoarea nostră la serviciu. 


UPDATE 20:47, Buzărnescu - Wang 7-6, 6-3. GAME, SET şi MECI, Mihaela! După un meci deloc uşor, de peste două ore, Miki s-a calificat în semifinale la BRD Bucharest Open. În penultimul act, românca va juca împotriva croatei Petra Martic. 

UPDATE 20:34, Buzărnescu - Wang 7-6, 4-2. BREAK, Mihaela! Al treilea game la rând câştigat de româncă, aflată foarte aproape de calificarea în semifinale.

UPDATE 20:29, Buzărnescu - Wang 7-6, 3-2. Mihaela a reuşit la rândul său break-ul, apoi şi-a făcut fără probleme serviciul şi a trecut la conducere.

UPDATE 20:17, Buzărnescu - Wang 7-6, 1-2, BREAK, Wang! După un game maraton, al doilea al meciului, Mihaela şi-a pierdut serviciul. Chinezoaica are iniţiativa în startul celui de-al doilea set.

UPDATE 19:56, Buzărnescu - Wang 7-6. SET, Mihaela! După o oră şi un sfert, românca ia primul set. S-a impus cu 7-4 în tie-break.

UPDATE 19:50, Buzărnescu - Wang 6-6. La 5-5, Mihaela a ratat patru mingi de break, astfel că primul set se decide la tie-break. Se joacă de o oră şi 10 minute.

UPDATE 19:32, Buzărnescu - Wang 4-5. BREAK, Mihaela! Românca nu i-a permis adversarei să ia setul şi acum are şansa de a restabili egalitatea.

UPDATE 19:30, Buzărnescu - Wang 3-5. BREAK, Wang! La a treia oportunitate de care a beneficiat, chinezoaica a câştigat contra serviciului, iar a cum are şansa de a lua primul set.

UPDATE 19:07, Buzărnescu - Wang 2-3. Jucătoarea noastră nu a reuşit să consolideze avantajul break-ului, iar chinezoaica e din nou la conducere. Mihaela a avut şi prima reacţie nervoasă. Ulterior, s-a lovit singură cu racheta şi s-a accidentat la ochi

UPDATE 18:58, Buzărnescu - Wang 2-1. BREAK, Mihaela! Românca a confirmat că a aînceput meciul mai bine şi a rupt deja echilibrul, cu primul game câştigat pe serviciul adversarei sale.

UPDATE 18:51, Buzărnescu - Wang 0-1. Meciul a început cu un game maraton, de 10 minute. Mihaela a ratat patru mingi de break, înainte ca jucătoarea din China să-şi facă totuşi serviciul.

UPDATE 18:41 - A început meciul dintre Yafan Wang şi Mihaela Buzărnescu. Chinezoaica a servit prima.


Mihaela Buzărnescu, a doua favorită, şi Sorana Cîrstea, cap de serie numărul cinci, vor juca azi, pe arena centrală, în direct pe Digi Sport 2, în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Programul pe terenul central de la Arenele BNR va debuta la ora 13:00, cu ultima partidă din optimi, Ons Jabeur - Vera Zvonareva. Buzărnescu va juca al treilea meci, contra chinezoaicei Yafan Wang, iar Cîrstea va disputa al patrulea meci, contra principalei favorite, Anastasija Sevastova.

Pe Terenul 4, de la ora 13:00, în sferturile probei de dublu vor juca Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse, iar de la ora 15:00 vor intra Irina Bara şi germanca Nicola Geuer.

Programul de vineri, de la BRD Bucharest Open:

Teren Central (13:00)

Ons Jabeur (Tunisia) - Vera Zvonareva (Rusia), în optimi - 6-2, 6-2

Nu înainte de ora 15:00
Laura Siegemund (Germania) - Petra Martic (Croaţia/N.4), în sferturi - Digi Sport 4
Yafan Wang (China) - Mihaela Buzărnescu (România/N.2), în sferturi - Digi Sport 2 
Anastasija Sevastova (Letonia/N.1) - Sorana Cîrstea (România/N.5), în sferturi - Digi Sport 2

Nu înainte de ora 20:30
Ons Jabeur (Tunisia) - Polona Hercog (Slovenia/N.8), în sferturi - Digi Sport 2

Terenul 4 (13:00)

Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse (România) - Monique Adamczak/Jessica Moore (Australia/N.2), în sferturi - 7-6 (3), 3-6, 10-4

Nu înainte de ora 15:00
Irina Bara (România)/Nicola Geuer (Germania/N.3) - Danka Kovinic (Muntenegru)/Maryna Zanevska (Belgia), în sferturi - Digi Sport 2

Etichete: sorana cirstea , mihaela buzărnescu , tenis la digi sport , brd bucharest open , brd bucharest open program , brad bucharest open digi sport , live stream brd bucharest open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

”Te simți ca o veterană?” Cum a reacționat Sorana Cîrstea după ce i s-a zis că e ”în vârstă”

Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea după ce a anunţat obiectivul setat pentru finalul carierei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”