Simona Halep, moment de nervozitate în meciul cu Ons Jabeur, la Madrid / Foto: Captură Digi Sport

Video Momentul în care Simona Halep a cedat nervos pe teren. Cum a reacționat Patrick Mouratoglou

articol scris de Digi Sport
04.05.2022, 13:48
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep a întâlnit-o pe Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Madrid. Sportiva noastră a fost învinsă în două seturi, scor 3-6, 2-6.

Momentul în care Simona Halep a cedat nervos în meciul cu Ons Jabeur

Galerie Foto

În primul set, la scorul de 5-2 în favoarea sportivei din Tunisia, cu Simona Halep la serviciu, fostul lider WTA a trimis o minge ușoară în fileu, moment în care a urmat o descărcare nervoasă.

"Simo" s-a lovit de câteva ori peste coapsa dreaptă. Cadrul a fost mutat imediat pe Patrick Mouratoglou, noul antrenor al sportivei noastre. Francezul a ales să nu se manifeste și a reușit să-și controleze emoțiile.

Antrenorul s-a lăsat pe spate în scaun și și-a dus mâna la bărbie, vizibil îngrijorat după startul mai puțin reușit de meci al Simonei.

În setul 2, Simona Halep a avut un nou moment în care și-a pierdut cumpătul și a lovit de câteva ori cu racheta în pământ. Jucătoarea noastră a primit și un avertisment din partea arbitrului de scaun.

Simona Halep anunță că este încântată de colaborarea cu Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou (51 de ani) este noul antrenor al Simonei Halep (30 de ani, locul 20 WTA), conform anunțului făcut de cele două părți pe data de 7 aprilie.

Deși a trecut doar o lună de la startul parteneriatului, sportiva noastră anunță că este extrem de mulțumită și dezvăluie care este "cheia" colaborării cu antrenorul francez: comunicarea.

Simona Halep afirmă că este încântată de dialogul cu Patrick Mouratoglou, un antrenor care "știe cum să vorbească cu ea".

"Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine.

Nu a fost ușor, recunosc, sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta. În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere în cineva. Dar am nevoie de confort, iar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă. Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, așa că comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri și m-a ajutat mult să comunic cu el", a dezvăluit Simona Halep, conform tennisactu.net.

Etichete: simona halep , wta madrid , patrick mouratoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”