Muratoglou rupe tăcerea într-un super interviu: prin ce a trecut Serena şi când va reveni pe teren

14.05.2018, 14:57
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Într-un interviu acordat wtatennis.com, antrenorul Serenei Williams, Patrick Muratoglou, a vorbit despre revenirea în circuit a fostului număr 1 mondial, după ce a dat naştere unei fetiţe, dar şi despre planurile de viitor.

Sportiva din SUA s-a retras de la turneele de la Madrid şi Roma, deoarece nu era 100% pregătită, şi nu a jucat niciun meci pe zgură în acest an. Cu toate acestea, Muratoglou este convins că elega sa se paote impune la Roland Garros.

"Serena va merge la Open-ul francez pentru a câştiga. Poate să o facă? Serena este capabilă să câştige orice. După 6 ani în care am antrenat-o sunt sigur de ceea ce afirm", a declarat Patrick Mouratoglou, pentru wtatennis.com.

În ultimele două săptămâni, Serena Williams s-a antrenat la Mouratoglou Tennis Academy, lângă Nice, în sudul Franţei, şi va rămâne acolo până la Roland Garros (21 mai - 10 iunie). 

"După sarcină, Serena a fost nevoită să-şi remodeleze corpul. Când a ajuns aici, pe 30 aprilie, ne-am dat seama că nu este încă pregătită. Timpul pierdut şi toate problemele medicale pe care le-a avut şi-au spus cuvântul.

Acesta este motivul pentru care ne-am decis să nu mergem la Madrid şi la Roma. Mai avea nevoie de 5 săptămâni pentru a fi 100% pregătită. Lucrurile merg foarte bine acum. Lucrează din greu şi se văd îmbunătăţiri pe toate planurile. Sunt foarte mulţumit şi încrezător că va fi gata pentru Roland Garros", a mai spus Muratoglou.

Muratoglou a recunoscut că eleva sa, care a pierdut încă din primele tururi la Indian Wells şi Miami, în martie, a revenit prea repede în circuit.

"E clar că Serena a revenit prea repede. Nu era pregătită, dar avea nevoie de competiţii, aşa că a decis să joace, deşi nu era 100% pregătită. A fost o experienţă bună, pentru că a realizat cât mai are de muncit pentru a ajunge la forma maximă", a mai spus Muratoglou.

Serena Williams arată o formă foarte bună la Academia lui Muratoglou: "Ce e cel mai încurajator sunt entuziasmul, motivaţia şi calitatea muncii sale. Mulţumită acestor lucruri, face progrese remarcabile. Deja loveşte mingea excelent, iar corpul său revine la forma optimă. Ţinta este să revină mai puternică decât a fost vreodată", a mai spus antrenorul.

"Am pregătit-o pe Serena pentru a reveni în joc, fizic, tehnic şi tactic. Apoi am lucrat aplicat pe zgură, iar Roland Garros-ul va fi prima ei competiţie. Am lucrat la spin şi la unghiuri. Pentru ea, va fi ceva foarte special, nu a mai participat la un Grand Slam de un an şi jumătate. E clar că se întoarce să câştige. Aşteptarea a fost lungă, aşa că probabil va începe turneul cu un mix de stres şi de entuziasm, pentru că vrea să se prezinte bine şi de aceea a făcut aceste eforturi să revină.", a încheiat Muratoglou.

Etichete: serena williams , roland garros , patrick muratoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

8.300.000€ vrea Gigi Becali: trei echipe din Franța sunt interesate de fotbalistul adus cu 600.000€ la început de sezon

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Posibilii adversari ai Corvinului în preliminariile Europa League, după câștigarea Cupei României

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

Fiorentina i-a stabilit un preț uriaș lui Louis Munteanu: atacantul, dorit de Gigi Becali la FCSB

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

Citeşte şi

Ilie Năstase a reacționat, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros

Ultima șansă pentru Simona Halep. Cum poate ajunge sportiva din România să joace la Roland Garros

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat