Naomi Osaka și Iga Swiatek / Foto: Profimedia

Naomi Osaka, cuprinsă de emoții după finala pierdută cu Iga Swiatek la Miami: ”Nu vreau să mai plâng în public”

articol scris de Digi Sport
03.04.2022, 14:09
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Naomi Osaka (24 de ani, locul 77 WTA) a pierdut finala turneului de la Miami fără replică în fața polonezei Iga Swiatek (20 de ani, locul 2 WTA), scor 4-6, 0-6.

Finala de la Miami a durat o oră și 20 de minute. Iga Swiatek a avut o evoluție impresionantă și nu i-a oferit nicio șansă de break adversarei nipone

Galerie Foto

Naomi Osaka: ”Nu vreau să mai plâng în public”

După ce a pierdut finala de la Miami, Naomi Osaka a dezvăluit că a fost la un pas să plângă din nou, însă și-a ascuns emoțiile. Jucătoarea de tenis spune că este mai relaxată în prezent, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme emoționale în ultima vreme.

Întotdeauna mi-am dorit să câştig acest turneu, aşa că mă simt tristă. Dar cred că pot păstra multe lucruri pozitive.

Aproape că m-a făcut să plâng, dar nu vreau să mai plâng în public. Aşa că m-am reţinut. Simt că oamenii au fost fericiţi să mă vadă jucând din nou sau doar să mă vadă fericită.

Nu sunt atât de dezamăgită pe cât aş putea fi după o astfel de înfrângere. În mod normal plângeam în vestiar, dar acum reuşesc să fiu puţin mai relaxată. Bănuiesc că este şi experienţa vieţii. În urmă cu câteva zile, sărbătorisem revenirea în Top 50. Întrucât nu mai vreau să iau nimic de la sine, vreau să continui să muncesc pentru a deveni o jucătoare mai bună şi o persoană mai bună.

Voi încerca să iau foarte în serios acest sezon pe zgură, următorul meu turneu va fi la Madrid. Scopul meu este să fiu cap de serie la Roland Garros. Şi până la sfârşitul anului, mi-ar plăcea să fiu în top 10. Apoi să redevin lider WTA anul viitor sau, să zicem, măcar în Top 5... Mă simt bine să alerg după ceva, mi-a lipsit asta”, a declarat Naomi Osaka, în cadrul unei conferințe de presăm potrivit New York Times.

Naomi Osaka a dezvăluit că a apelat la ajutor specializat după ce a fost jignită la Indian Wells

Naomi Osaka (24 de ani, locul 77 WTA) a fost jignită de un fan prezent în tribune la meciul din turul doi de la Indian Wells, scor 0-6, 4-6 cu Veronika Kudermetova, și a început să plângă pe teren, moment care i-a afectat și evoluția.

Jucătoarea de tenis a apelat la consiliere din partea unui psihoterapeut la îndemnul surorii sale.

Mi-a vorbit despre strategii şi despre o grămadă de lucruri precum respiraţia profundă, număratul atunci când este necesar. Încep să realizez cât de mult mă pot ajuta toate acestea.

Sunt foarte fericită să am oameni în jurul meu care m-au încurajat să merg în această direcţie”, a declarat Naomi Osaka, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Desert Sun, după victoria din primul tur de la Miami, cu australianca Astra Sharma, scor 6-3, 6-4.

Naomi Osaka a explicat de a fost afectată de jignirea primită din tribune la Indian Wells

Galerie Foto

La conferința de presă de după jocul de la Indian Wells, Naomi Osaka a recunoscut că nu a fost pentru prima dată când a trebuit să se confrunte cu un asemenea comportament, dar de data aceasta a cedat pentru că și-a amintit de momentele de la Indian Wells 2001, când Serena Williams a fost huiduită de fanii americani pentru că a ajuns în finală după retragerea lui Venus, ceea ce spectatorii au crezut că a fost ceva premeditat.

Sincer, mi s-au mai strigat diferite lucruri în trecut, din tribune, și nu m-a deranjat. Dar acum s-a întâmplat aici, la Indian Wells, unde Venus și Serena au fost huiduite.

Dacă nu ați văzut niciodată acel videoclip, uitați-vă la el. Nu știu din ce motiv, dar m-am gândit imediat la acel moment. Încerc să nu plâng iar. Vreau doar să vă mulțumesc și să o felicit pe Veronica pentru victorie. Mulțumesc”, a spus Naomi Osaka.

Etichete: wta miami , naomi osaka , iga swiatek


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Video Iga Swiatek, campioană la WTA Roma, după o finală cu Aryna Sabalenka!

Video Iga Swiatek a câștigat turneul de la Madrid! Finală de peste trei ore cu Aryna Sabalenka

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”