Nick Kyrgios / Foto: Instagram @k1ngkyrg1os

Nick Kyrgios a anunţat că are COVID-19, dar vrea să participe la Australian Open

articol scris de Digi Sport
10.01.2022, 12:55
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Nick Kyrgios (26 de ani), rebelul tenisului mondial, a făcut un anunţ îngrijorător pentru fanii săi şi chiar pentru cei care organizează Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Sportivul a precizat, cu câteva ore înaintea meciului de astăzi cu Fabio Fognini, că trebuie să se retragă de la Sydney Tennis Classic din cauză că testul său la COVID-19 a ieşit pozitiv.

Nick Kyrgios are COVID-19, dar speră să joace la Australian Open

Kyrgios a câştigat doar 14 meciuri în ultimii doi ani, iar unul dintre motivele invocate pentru perioada sa slabă este că s-a simţit "frustrat sexual".

Vreau doar să fiu deschis și transparent cu toată lumea, motivul pentru care a trebuit să mă retrag de la Sydney este că am fost testat pozitiv pentru COVID", a scris Kyrgios pe contul său de Instagram.

Mă simt sănătos în acest moment, fără simptome. Le doresc tuturor tot binele din lume și să rămână în siguranță acolo unde sunt. Dacă totul merge bine, ne vom vedea cu toții la Australian Open", a adăugat acesta.

  • Australian Open se desfăşoară între 17 şi 30 ianuarie 2022.

Kyrgios s-a retras și de la Melbourne Summer Set, săptămâna trecută, din cauza unei boli care i-a declanșat astmul.

Nick Kyrgios a avut mai multe mesaje de susținere pentru Novak Djokovic

Nick Kyrgios (93 ATP). este unul dintre cei care l-au susţinut pe Novak Djokovic după ce acestuia i-a fost anulată viza de intrare în Australia. 

Kyrgios este de părere că situația prin care trece Djokovic îl va face să fie și mai determinat la Australian Open, acolo unde luptă pentru a ajunge la 21 de Grand Slamuri câștigate. Mai mult, australianul a afirmat că avea o relație bună cu sârbul, dar că a fost deteriorată de ce s-a scris în presă de-a lungul timpului.

"Dacă va avea voie să joace la Australian Open, cred că va fi foarte determinat să joace bine. Cred că toată situația asta nu face decât să îl alimenteze, în opinia mea. Știm cu toții ce competitor bun este.

Nu ajungi un mare campion ca el fără să ieși din împrejurări ca acestea. Sunt sigur că a trecut prin lucruri mai complicate decât, știți voi, să petreacă câteva zile în plus într-o cameră de hotel.

Cred că dacă era o persoană normală nu s-ar fi confruntat cu asta. Sper doar ca totul să se rezolve curând. Nu știu dacă ne vorbim sau nu. Dar asta e amuzant la mine și Novak. Noi chiar obișnuiam să fim prieteni. Ne antrenam împreună la turnee, dar presa ne-a dezbinat", a declarat Kyrgioss, conform First Post

Etichete: nick kyrgios , kyrgios - djokovic , kyrgios covid 19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

6.000.000€ pentru Dennis Man!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”