Nick Kyrgios / Foto: Profimedia

Nick Kyrgios a fost internat la psihiatrie! “Când m-am trezit, tata stătea pe pat şi plângea”

articol scris de Digi Sport
14.06.2023, 15:26
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Tenismenul australian Nick Kyrgios (28 de ani, locul 25 ATP) a dezvăluit, într-un documentar, că a fost internat într-un spital de psihiatrie, întrucât nu mai făcea față problemelor mintale.

Nick Kyrgios s-a confruntat cu gânduri suicidale. "Am ajuns internat la psihiatrie în Londra"

Nu este prima dată când Kyrgios vorbește despre afecțiunile de natură psihică. La începutul lunii februarie, Nick Kyrgios a scăpat de o condamnare la închisoare, deși a pledat vinovat pentru agresarea fostei sale iubite, Chiara Passari.

Galerie Foto

Psihologul Sam Borenstein a explicat că Nick Kyrgios a suferit de o depresie gravă şi cronică, cauzând gânduri autodistructive, insomnii, agitaţie şi un sentiment de vinovăţie. Starul tenisului ar fi recurs chiar şi la alcool pentru a face faţă situaţiei.

Într-un documentar pentru o platformă de streaming, Nick Kyrgios a dezvăluit că a fost internat într-un spital de psihiatrie după ce a pierdut la Wimbledon în 2019, potrivit Reuters.

Kyrgios a fost învins în 2019 de Rafael Nadal, în turul doi al turneului de Grand Slam pe iarbă.

“Reflectam cu adevărat la varianta sinuciderii”, a spus Kyrgios într-un episod al documentarului Break Point. “Am pierdut la Wimbledon. Când m-am trezit, tata stătea pe pat şi plângea. A fost un semnal de alarmă pentru mine. Mi-am spus “OK, nu pot continua astfel”. Am ajuns internat la psihiatrie la Londra, pentru a-mi rezolva problemele”, a adăugat tenismenul.

Anul trecut, Nick Kyrgios a povestit într-un mesaj pe Instagram despre problemele de sănătate mintală pe care le-a avut.

“Știu că nu m-am comportat OK și îmi cer scuze, sincer, pentru suferința pe care am provocat-o. Sănătatea mintală este ceva complicat. Viața poate părea sufocantă. Am descoperit că, dacă obțin ajutor și muncesc pentru dezvoltarea mea, pot să mă simt mai bine și să fiu un om mai bun.

Sunt mândru să spun că m-am transformat complet şi că privesc acum total diferit lucrurile. Vreau ca voi să vă puteţi atinge potenţialul maxim şi să zâmbiţi. Această viaţă este frumoasă”, a scris Kyrgios.

Nick Kyrgios a pierdut primul meci jucat după o pauză de 8 luni

Nick Kyrgios, numărul 25 mondial, a fost învins de chinezul Yibing Wu (64 ATP), cu 7-5, 6-3, marţi, în prima rundă a turneului ATP 250 de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 718.410 euro, la primul său meci după o pauză de aproape opt luni.

Kyrgios, finalist anul trecut la Wimbledon, singurul Grand Slam pe iarbă, s-a înclinat în faţa unui jucător aflat la primul său meci pe iarbă în circuitul profesionist, după cum relatează AFP, la şase ani după ce a participat la turneul juniorilor de la Wimbledon.

Australianul lipsea din circuit din octombrie 2022, iar în primele cinci luni ale anului nu s-a putut pregăti din cauza unei operaţii la genunchi care l-a făcut să rateze debutul de sezon.

Cu trei săptămâni înainte de Wimbledon (3-16 iulie), Kyrgios nu are motive să fie optimist având în vedere forma sa fizică şi sportivă.

Etichete: atp , nick kyrgios , kyrgios , psihiatrie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

"Eroul de la Sevilla", impresionat de puștiul din poarta Corvinului. ”O să mai auzim de el”

Dinamo ar putea împărți stadionul ”Arcul de Triumf” cu o nou-promovată în SuperLigă

A plecat după șapte meciuri de la FCSB, iar acum se antrenează în Liga 3. Care este planul său

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”