Djokovic a trecut de primul tur la Roland Garros

Soția lui Novak Djokovic se apără: "Nu eu sunt vinovată pentru înfrângerile lui"

12.05.2018, 17:23
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Novak Djokovic este departe de nivelul arătat în urma cu câteva sezoane. Fostul lider mondial, care a părăsit turneul de la Madrid în 16-imi, atualmente locul 12 în ierarhia mondială, este apărat de soție atunci când este acuzat că nu se pregătește suficient: "Eu știu cât de mult muncește și cât de profesionist o face", a precizat Jelena.

"Sunt o parte foarte importantă din viața lui Novak, dar în ceea ce privește cariera lui responsabilitatea mea a fost să-i ofer dragoste și suport. Consider că nu există nicio logică în a mă blama pentru înfrângerile lui, nu eu sunt vinovată pentru ele.

Nu mă interesează dacă tot aud spunându-se că el nu se antrenează suficient, iar asta pentru că eu știu cât de mult muncește și cât de profesionist o face.

Sunt mulțumită de forța și determinarea pe care le arată, iubește cu adevărat ceea ce face. Novak are mult echilibru în tot ce întreprinde în viață. Este un om care promovează valorile adevărate, dar lumea vrea mereu să găsescă ceva controversat în orice", a concluzionat Jelena Djokovic, conform tennisworldusa.org.

Declaraţiile Jelenei au venit după ce s-a scris în presa internaţională, în ultimii doi ani, că relaţia celor doi e una tensionată. Novak a fost surprins în 2016 într-o mașină alături de actrița indiană Deepika Padukone, un lucru care a demonstrat că există probleme între cei doi.

Dublu campion la turneul din capitala Spaniei, sârbul a fost eliminat de britanicul Kyle Edmund, scor 3-6, 6-2, 3-6. Novak Djokovic are acum 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri, iar perspectivele nu par deloc îmbucurătoare pentru fostul lider mondial cu trei săptămâni înainte de startul Roland Garros.

În acest an, printre altele, Djokovic a fost eliminat în optimi la Australian Open (scor 6-7(4), 5-7, 6-7(3) cu Hyeon Chung), învins în turul doi de la Indian Wells, scor 6-7(3), 6-4, 1-6 cu Taro Daniel (a fost singurul meci jucat în deșertul californian - în rundă inaugurală a avut bye) și depășit la prima dispută de la Miami (scor 3-6, 4-6 cu Benoît Paire).

Nici la Monte Carlo sau la Barcelona lucrurile nu au stat mai bine, fostul lider mondial fiind eliminat în optimi în Principat (învins de Dominic Thiem) și în runda a doua la competiția din Catalonia (depășit de Martin Klizan).

Novak Djokovic, aflat în prezent pe locul 12 ATP, a câștigat din tenis 110,150,262 de dolari. Sârbul are în palmares 68 de trofee, dintre care 12 de Grand Slam: Australian Open (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016), Roland Garros (2016), Wimbledon (2011, 2014, 2015) și US Open (2011, 2015).

Etichete: madrid , tenis , atp , novak djokovic , rezultate , sotie , aparare , jelena djokovic , forma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Pep Guardiola a vorbit imediat, după ce fotbalistul lui Man. City a anunțat că vrea să plece

Video Botoșani - Voluntari 0-0. Formația lui Bogdan Andone se menține deasupra locurilor retrogradabile

Anunțul englezilor înainte de Liverpool - Tottenham! Florin Manea a spus că Drăgușin ar putea pleca de la Spurs

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”