Novak Djokovic, după titlul cucerit la Roland Garros 2021 / Foto: Profimedia

Novak Djokovic, avertizat în privința "vieții de nevaccinat" + cum ar putea participa la Roland Garros

articol scris de Digi Sport
25.01.2022, 09:26
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Novak Djokovic (34 de ani) a ratat Australian Open 2022, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce viza i-a fost anulată și a fost expulzat din Australia.

Ce spune Flavia Pennetta despre Novak Djokovic

Liderul mondial, care este nevaccinat anti Covid-19, a pierdut procesul cu autoritățile australiene și nu a putut participa la întrecerea de la Melbourne.

Fosta jucătoare de tenis Flavia Pennetta (39 de ani) a acceptat să vorbească despre situația lui Novak Djokovic, unul dintre apropiații ei.

"Ne cunoaștem de mult timp, există o relație bună între noi. Am o relația foarte bună și cu Edoardo Artaldi și Elena Cappellaro, agenții lui, doi oameni minunați.

Mă îndoiesc că se va vaccina acum. Va rămâne fidel convingerilor sale, poate chiar mai mult decât înainte. Dar, viața de nevaccinat va fi un infern.", spune a afirmat Flavia Pennetta, citată de Tennis World.

"Am prieteni nevaccinați pe care nu îi cheamă Novak Djokovic. Sunt pentru libertatea de a alege, dar doar atâta timp cât nu îi afectează și pe ceilalți. Dacă ar fi fost lângă mine, i-aș fi spus 'Prietene, ești un fraier. Puteai să stai acasă liniștit, cu soția și copiii'.

Ar fi fost mult mai bine să nu se pună cu Australia, o țară care nu împărtășește deloc părerile antivaccin. Novak putea să meargă în Australia anul viitor și nimic nu s-ar fi întâmplat. Puteți să-i dați ce sfaturi vreți, dar un adult de 34 de ani care a fost capabil să răstoarne ierarhiile din tenis decide ce vrea să facă cu viața lui.", a mai spus Pennetta.

Fosta jucătoare din Italia a vorbit și despre rivalitatea Novak Djokovic - Rafael Nadal - Roger Federer, sportivii aflați la egalitate în privința numărului de turnee de Grand Slam câștigate (20).

"Nole are o dorință foarte mare de a sparge bariera și de a ajunge la 21 de titluri de Grand Slam. Campionii sunt așa, au un foc care arde înăuntrul lor. La fel se întâmplă și cu Serena Williams, care a împlinit 40 de ani, dar nu a renunțat. Marii campioni nu au limite sau nu sunt capabili să recunoască asta.", a încheiat Pennetta.

Novak Djokovic ar putea participa la Roland Garros, chiar dacă este nevaccinat

Novak Djokovic (34 de ani) primește și vești bune, după ce s-a scris că prezența sa la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, ar urma să fie interzisă.

Sărbul este nevaccinat și situația epidemică a majoritatea țărilor europene au făcut ca restricțiile să fie dure, iar sportivii să fie afectați.

Situația ieșită din comun din Australia care a rezultat în deportarea lui Novak Djokovic l-a afectat pe sârb, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere sportiv.

Ambiția sa de a deveni tenismenul care să aibă cele mai multe trofee de grand slam din istorie l-au făcut să-și asume un risc, care în final a dus la un scandal de proporții.

Sportivul din Serbia a primit la doar câteva zile după fiasco-ul din Australia încă o veste proastă. Noua lege în ceea ce privește carantinarea și restricțiile pentru oamenii nevaccinați din Franța nu i-ar fi permis acestuia să participe nici la al doilea turneu de grand slam al anului, Roland Garros.

Totuși, conform MSN.com, Novak Djokovic are o portiță în actuala lege care i-ar permite să se deplaseze în Franța și să participe la Roland Garros.

Certificatul obligatoriu impus în Hexagon se acordă oamenilor vaccinați, însă îl primesc și cei care au fost infectați în ultimele 6 luni și asta le permite să evite restricțiile.

Etichete: novak djokovic , vaccin , covid-19 , roland garros 2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Foto Știm câștigătorii de la ”Oscarurile” pentru sport! Cine a fost ales sportivul anului

”Cel mai frumos stadion din lume” a costat 1.760.000.000 €

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”