Novak Djokovic / Foto: Getty Images

Novak Djokovic, chestionat pe un subiect sensibil. "Nu sunt mereu de acord cu tot ce zice!"

articol scris de Digi Sport
15.04.2021, 08:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Novak Djokovic s-a calificat ieri în optimile Mastersului de la Monte Carlo, după 6-4, 6-2 cu italianul Jannick Sinner, ajungând la zece victorii din tot atâtea meciuri disputate în acest an.

În faza următoare a turneului pe zgură din Principat, Nole îl va întâlni pe britanicul Daniel Evans. La finele partidei cu italianul de 19 ani, Djokovic a fost chestionat și pe o temă sensibilă: declarațiile acordate de tatăl său, Srdjan. 

Novak Djokovic: "Nu pot să-l opresc să vorbească!"

Părintele lui Nole continuă și în acest an să ofere reacții tăioase în privința rivalilor fiului său, Roger Federer și Rafael Nadal, și insistă să realizeze comparații.

"Îl iubesc pe tata, e un sprijin mare pentru mine, dar nu pot să-l opresc să vorbească. Orice om e liber să spună ce gândește, dar nu sunt mereu de acord cu tot ce zice.

E pasionat de cariera mea și vrea să mă protejeze, desigur că sunt mereu alături de el", a spus Novak Djokovic. 

Srdjan Djokovic: "El este deja cel mai bun din toate timpurile!"

Recent, Srdjan a afirmat că fiul său e deja cel mai bun jucător din toate timpurile și pedalează pe ideea că Nole are de partea sa statistica.

"El este deja cel mai bun din toate timpurile! Potrivit numărului de săptămâni pe primul loc, potrivit meciurilor directe cu marii săi adversari, potrivit numărului de Mastersuri cucerite, el e cel mai bun din toate timpurile.

Îi mai lipsesc două turnee de Grand Slam pe care le va câștiga în acest an, dar și un titlu olimpic. El poate pierde un meci nu pentru că adversarul său e mai bun, ci pentru că el poate îi permite prin jocul său", a spus Srdjan, care a adăugat că fiul ocupă un loc special în tenis, așa cum ocupă Michael Jordan în baschet sau Tiger Woods în golf.

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24
Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27
Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27

Ce spune Srdjan Djokovic despre Roger Federer

Aversiunea lui Djokovic senior faţă de Roger Federer ar fi pornit în urmă cu 15 ani, când campionul elveţian l-ar fi criticat pe Nole.

"Acum vreo cincisprezece ani, el mi-a criticat fiul când era încă foarte tânăr, avea poate 18 sau 19 ani. Eu ştiam că cineva va fi într-o zi mai bun decât el (decât Federer - n.r.). Eu am spus, când Federer era nr. 1 mondial, că este un mare campion,. Dar, chiar dacă este un mare campion, nu este şi un mare om'', a spus Srdjan Djokovic, invitat la o emisiune a unui post sârbesc.

Antipatia lui Srdjan Djokovic faţă de Federer este una mai veche. În vara anului trecut, el l-a sfătuit pe elveţianul Roger Federer, unul dintre principalii adversari ai fiului său, să se apuce de altceva.

Etichete: novak djokovic , srdjan djokovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Foto Știm câștigătorii de la ”Oscarurile” pentru sport! Cine a fost ales sportivul anului

”Cel mai frumos stadion din lume” a costat 1.760.000.000 €

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă