Novak Djokovic a câștigat Wimbledon 2021 / Foto: Getty Images

Novak Djokovic, prima reacție după câștigarea Wimbledon: ”E de-a dreptul incredibil”. Obiectivul setat pentru 2021

articol scris de Digi Sport
11.07.2021, 20:12
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Novak Djokovic l-a învins pe Matteo Berrettini, scor 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3, și a câștigat Wimbledon 2021.

La finalul confruntării de la Londra, Novak Djokovic a recunoscut că trăiește un moment special, deși a mai triumfat pe iarba londoneză în alte cinci rânduri, dar pentru că victoria de la Wimbledon a reprezentat visul său încă din copilărie.

Galerie Foto

Reacția lui Novak Djokovic după finala câștigată la Wimbledon

A fost mai mult decât o bătălie. Vreau să-l felicit pe Matteo, a făcut un turneu fantastic. Știam că e un jucător foarte bun. știu că e greu pentru el acum că a pierdut, dar sunt sigur că vor urma vremuri foarte bune pentru el. I-am simțit forța.

Să câștig la Wimbledon a fost întotdeauna un vis al meu. E un turneu special pentru mine, e o mare onoare și un privilegiu să fiu aici, să joc pe acest teren. E de-a dreptul incredibil să fiu aici, stând cu voi, ținând al șaselea meu trofeu de aici”, a declarat Novak Djokovic, după meci.

Datorită victoriei cu Matteo Berrettini, Novak Djokovic a ajuns la 20 de titluri de Grand Slam în carieră și  i-a egalat pe Roger Federer și Rafael Nadal pe primul loc în topul jucătorilor de tenis cu cele mai multe trofee de Mare Șlem.

Novak Djokovic poate atinge Calendar Golden Slam-ul

Novak Djokovic își poate adjudeca toate cele patru Grand Slam-uri în acest an, după ce a reușit să se impună în 2021 și la Australian Open, și la Roland Garros. Sârbul poate completa tabloul în Statele Unite, la US Open, turneu programat în perioada 30 august - 12 septembrie.

După finala Wimbledon, Novak Djokovic a vorbit despre egalarea recordului deținut de Roger Federer și de Rafael Nadal și s-a arătat încrezător că poate atinge Calendar Golden Slam-ul în 2021.

Niciunul dintre noi trei nu se va opri. Am vorbit despre asta mereu. Le mulțumesc mult lui Rafael Nadal și Roger Federer. Sunt legende ale sportului nostru, sunt cei mai buni adversari pe care i-am întâlnit în cariera mea.

Datorită lor sunt aici, a trebuit mereu să-mi îmbunătățesc jocul, să progresez la nivel fizic, mental, tactic.

Cu siguranță aș putea să ating Calendar Golden Slam-ul. Sunt în formă bună, joc cel mai bun tenis al meu. Voi continua asta”, a transmis Novak Djokovic.

Etichete: novak djokovic , wimbledon 2021 , matteo berettini , calendar golden slam


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Foto Știm câștigătorii de la ”Oscarurile” pentru sport! Cine a fost ales sportivul anului

”Cel mai frumos stadion din lume” a costat 1.760.000.000 €

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”