Simona Halep ar putea începe colaborarea cu un nou antrenor

Omul dorit pe "banca" Simonei Halep ar fi câştigat o avere din bonusuri

06.03.2019, 10:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Sascha Bajin pare a fi numele ales de Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici pentru a o antrena, în viitor, pe Simona Halep. Germanul trebuie acceptat, însă, şi de sportiva noastră. Lucrurile sunt departe de a fi clare, mai ales că tehnicianul neamţ pare să negocieze la "sânge" contractele.

Aleksandar Bajin a urcat, în ultimul deceniu, de la statutul de partener de antrenament al Serenei Williams, la cel de cel mai bun antrenor din lume. Distincţie pe care a primit-o la final de 2018, după ce sub comanda sa Naomi Osaka a avut o ascensiune fulminantă, cucerind titlul la US Open. Ulterior, cu el alături, nipona a câştigat şi Australian Open, devenind prima în lume.

Dar, ulterior, cei doi şi-au separat drumurile, lucru care i-a surprins pe mulţi. Osaka a negat că la mijloc ar fi fost vorba de neînţelegeri legate de bani, însă foarte multe voci au creditat această idee. Concret, deşi Bajin nu cerea un salariu foarte mare, prin comparaţie cu tehnicienii de top, acesta ar fi avut grijă să pună în contract clauze pentru câştigarea unui Grand Slam. Iar suma ar fi fost uriaşă. Cum Osaka s-a impus la două turnee de Mare Şlem la rând, în conturile lui Bajin ar fi intrat sume impresionante, lucru care nu a fost tolerat foarte bine de Naomi.

Bajin şi Osaka au făcut mult timp o echipă perfectă

Antrenor Halep | Balanţa perfectă între chimie şi salariu

Din acest punct de vedere, Simona trebuie să fie foarte atentă, dacă se va ajunge vreodată să se discute concret despre un contract. Sportiva noastră i-ar fi plătit lui Cahill o sumă foarte mare (1.000.000 de dolari). Ulterior, ea a lucrat cu Van Cleemput, dar colaborarea s-a terminat după doar un turneu, între cei doi neexistând chimie. Conform presei belgiene, fostul antrenor al lui Goffin ar fi cerut 200.000 de euro pe an, o sumă mai degrabă mică pentru un tehnician de top.

Evident, Simona Halep caută un raport ideal calitate-preţ, dar viitorul tehnician va trebui să îi asigure în primul rând acel confort psihic găsit în relaţia cu Darren Cahill. Pe lângă sumele puse în joc, va fi foarte important ca sportiva noastră să fie pe aceeaşi lungime de undă cu viitorul antrenor.

O eventuală colaborare cu Bajin este în acest moment doar la stadiul de proiect, cei doi urmând să lucreze abia odată sezonul de zgură început. Până atunci, Simona se concentrează pe ce are de făcut la Indian Wells, turneu transmis în direct de Digi Sport, în perioada 6-17 martie.

Etichete: simona halep , sascha bajin , sascha bajin simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă