Barty s-a impus la Roland Garros 2019

Până şi australienii s-au săturat de Kyrgios. Ce au scris jurnaliştii din Sydney după victoria lui Barty la Roland Garros

09.06.2019, 12:29
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Sătui de comportamentul de adolescent rebel şi neînţeles al lui Kyrgios, jurnaliştii australieni au ţinut să îi dea acestuia o palmă odată cu victoria de la Roland Garros a lui Asleigh Barty.

Australia a fost repusă din nou pe harta tenisului mondial graţie lui Asleigh Barty. Odată cu retragerea lui Hewitt, sportul alb de la Antipozi a cunoscut cele mai performanţe graţie fetelor: mai întâi Sam Stosur, iar acum Asleigh Barty.

Obişnuiţi să aibă la masculin jucători legendari - Roy Emerson, Rod Laver, Ken Rosewall, John Newcombe, Pat Cash sau Pat Rafter - jurnaliştii australieni şi-au pus în ultimii ani încrederea în Nick Kyrgios. Un talent formidabil, cu arme letale (serviciul şi forehandul), acesta nu a confirmat niciodată aşteptările, devenind mult mai cunoscut pentru derapajele avute atât pe teren, cât şi în afara lui.

În acest context, succesul lui Barty, care e una dintre cele mai iubite jucătoare din ciruit pentru naturaleţea şi caracterul său frumos, s-a potrivit mănuşă pentru ca presa din Sydney să îl "urecheze" pe Kyrgios.

"Poţi fi o persoană drăguţă pe teren şi în acelaşi timp poţi juca un tenis ucigător", a notat Sydney Daily Telegraph.

Ultimele derapaje ale lui Kyrgios

Australianul a acuzat probleme medicale şi a abandonat Grand Slam-ul parizian, la numai câteva zile după derapajul incredibil avut la adresa turneului din capitala Franţei.

Kyrgios s-a plimbat recent prin All England Club, complexul care găzduieşte turneul de la Wimbledon, și a făcut afirmații dure despre competiția de la Roland Garros.

"Ce o să fac azi? O să schimb câteva mingi cu Sir Andy Murray. Cred că este cel mai bun turneu din lume (n.r. - Wimbledon), uitaţi-vă la aceste suprafeţe perfecte de iarbă! Scapă de zgură, omule. Dacă îți place zgura, ești prost. Treaba e că sunt aici şi trebuie să merg la Paris în două zile. French Open este o mizerie (n.r. - cuvântul folosit de Kyrgios nu poate fi reprodus) în comparaţie cu locul ăsta, o mizerie, absolut o mizerie", a transmis Kyrgios într-un filmulet postat pe rețelele de socializare.

Australianul în vârstă de 24 de ani a provocat un scandal şi la turneul de la Roma.

Ce a făcut Nick Kyrgios la Roma

Nick Kyrgios s-a autoeliminat în turul 2 la Masters-ul de la Roma, după ce a abandonat meciul cu norvegianul Casper Ruud, la scorul de 6-3, 6-7(5), 2-1. În setul 3, după un punct pierdut, Kyrgios a început să se certe cu un suporter, despre care a spus că îl deranja. Arbitrul de scaun al partidei a decis să-l penalizeze.

Nefiind de acord cu decizia arbitrului, australianul a aruncat cu racheta şi apoi şi cu un scaun în mijlocul terenului. Apoi a decis să-şi strângă lucrurile şi să părăsească terenul.

Australianul a fost amendat cu 20.000 de euro. Sportivul a rămas şi fără premiul de 33.635 de euro cuvenit pentru prezenţa în turul secund, dar şi fără 45 de puncte în clasamentul ATP. Kyrgios va trebui să plătească şi costurile cazării sale la Roma.

Etichete: roland garros , asleigh barty , roland garros 2019 , barty kyrgios


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”