Patricia Ţig / Foto: Facebook BRD Bucharest Open

Video Patricia Țig s-a calificat în sferturile de finală la Hua Hin, în Thailanda. Meciurile sunt pe Digi Sport

13.02.2020, 14:22
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Hua Hin (Thailanda), dotat cu premii totale de 275.000 de dolari, după o victorie facilă obţinută în faţa chinezoaicei Xiaodi You, cu 6-1, 6-3.

Partida a putut fi urmărită în direct pe Digi Sport 2.

Patricia Ţig - Saisai Zheng, vineri, ora 09:00

În sferturile de finală, Patricia Ţig o va întâlni pe Saisai Sheng, vineri, tot pe Digi Sport, de la ora 09:00.

Ţig (25 ani, 105 WTA), care şi-a asigurat revenirea în top 100 mondial, s-a impus într-o oră şi 14 minute, dar se putea impune şi mai rapid în faţa modestei sale adversare (23 ani, 210 WTA), dacă nu făcea numeroase erori neforţate (printre care 8 duble greşeli).

Patricia Ţig s-a certat cu arbitri pentru o minge la care avea dreptate

În turul 1, la meciul cu Yafan Wang (56 WTA), câştigat cu 6-1, 1-6, 7-6 (5), Patricia s-a certat pe bună dreptate cu arbitri, dar a depăşit la un moment dat limita.

Arbitru: "Domnişoara Ţig a cerut challenge la ultima minge, spre partea stângă", a spus arbitra de scaun.
Patricia Țig: "Nu, asta a fost afară. De ce? A fost atâta de mult afară", a spus Țig
Arbitru: "N-am văzut asta", a spus arbitra de scaun.
Patricia Țig: "Dar verifică mingea. E atâta de mult afară. Dar nu e greşeala mea, e greşeala ta. Vreau ca tu să schimbi decizia. E atât de mult afară, nu a fost aproape. Haide! E treba lui (n.r.: a arbitrului de tuşă) să ştie asta. Nu, nu, verifică mingea. E greşeala ta, tu trebuie să verifici chiar acum! Cheamă supervizorul!", a spus Țig, care a continuat cu o replică în limba română, în care a făcut referire la arbitrul de tușă: "Ăsta nu ştie nimic, e un dobitoc!"

Apoi, Țig a solicitat ca supervizorul turneului să vină și el.

Patricia Țig: "E vina lor, nu a mea. Mingea a fost afară atât de mult. Ei nu au văzut asta, nu ştiu de ce. Nu-mi spune tu mie nimic despre regulament, în primul rând! Nu-mi spune tu mie nimic la acest turneu, bine? E punctul meu şi e greşeala voastră. Eu m-am referit la acea minge, despre care am cerut să fie verificată, nu puteam să zic că e afară şi cealaltă", i-a spus Țig acestuia.

Românca şi-a asigurat un cec de 6.275 dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi va juca împotriva unei alte reprezentante a Chinei, Saisai Zheng (26 ani, 36 WTA), a patra favorită.

Ţig trecuse şi în primul tur de o chinezoaică, a şasea favorită, Yafan Wang, cu 6-1, 1-6, 7-6 (5).

VIDEO cu finalul meciului dintre Patricia Țig și Xiaodi You

Agerpres.

Etichete: wta , patricia tig , hua hin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA

Video Danielle Collins a câștigat turneul de la Miami și a făcut anunțul: ”Problemele de sănătate îmi îngreunează viaţa”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”