Simona Halep, locul doi WTA / Foto: Sport Pictures

Reacția Simonei Halep după ce s-a scris că sportiva ar fi participat la o nuntă machedonească

articol scris de Digi Sport
13.08.2020, 22:31
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO Halep - Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2. | Simona Halep (28 de ani) a fost deranjată și s-a simțit lezată după ce în presă a apărut informația că ar fi participat la o nuntă machedonească.

Campioana a țint să dezmintă acea informație, printr-un comunicat pe care l-a oferit către mass-media, prin echipa ei de comunicare.

”În vederea evitării dezinformării opiniei publice, dorim să atragem atenția asupra apariției, într-un articol de presă, a unei informații neadevărate în legatură cu Simona Halep...

Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip.
Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public.

Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general.
Echipa Simona Halep”, se arată în respectivul comunicat.

Ce spune Simona Halep despre următoarea sa adversară de la Praga

Simona Halep a oferit un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport după calificarea în sferturile turneului WTA de la Praga.

Numărul 2 WTA a tras concluzii după meciul cu Barbora Krejcikova și se pregătește de partida din sferturi, cu Magdalena French (Polonia, 22 de ani, 174 WTA).

Simona Halep: ”Am jucat suficient de bine ca să pot să câștig meciul”

”A fost un meci interesant. Fiind o jucătoare extraordinară de dublu, e complicat să joci. Are alte unghiuri, altă replică la anumite mingi. Mă bucur tare mult că am reușit să câștig. Am jucat suficient de bine ca să pot să câștig meciul.

A fost mai bine decât data trecută. Nu o să progresez de la o zi la altă, dar dacă am în cap că trebuie să progresez, o să lucrez în continuare și sper să o fac într-o perioadă destul de scurtă”, a spus Halep, într-un interviu acordat reporterului Digi Sport Gabriel Morariu.

Halep a vorbit și despre starea sa de sănătate, după ce, la un moment dat, a solicitat intervenția medicului: ”Am o contractură la gât. S-a dus durerea puțin pe umăr. Nu cred că a fost ceva grav, dar a fost bine ca să-mi relaxeze puțin zona ca să pot să lovesc mingea în continuare”

Cât despre viitoarea ei adversară: ”M-am uitat la meciul dinaintea mea, a jucat un meci foarte lung și foarte strâns. Este o jucătoare care luptă foarte mult. Nu cred că lovește foarte puternic, dar nu greșește, ceea ce e complicat”.

VIDEO cu interviul acordat de Simona Halep exclusiv pentru Digi Sport

Etichete: simona halep , simona halep wta , wta praga , simona halep turnee wta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Zenga, demis după 4 luni! Ce ”zestre” a adunat în 6 meciuri

Mihai Rotaru după titlul câștigat de FCSB: ”Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Argăseală!”

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”