Galerie Foto Sania Mirza și-a anunțat retragerea din tenis: ”Energia nu mai este aceeași. Uneori nu mai vreau să fac asta!”

articol scris de Digi Sport
19.01.2022, 22:48
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Jucătoarea de tenis Sania Mirza (35 de ani) a declarat că acesta va fi ultimul său an în activitate, deoarece vârsta începe să-și pună amprenta, iar proritățile sale au devenit altele.

Sania este considerată un superstar al Indiei, fiind una dintre cele mai cunoscute sportive din istoria acestei țări. În același timp, este una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis la dublu din istoria ”sportului alb”.

A câștigat trei turnee de Grand Slam (US Open și Wimbledon în 2015, și Australian Open în 2016), plus alte trei turnee de Grand Slam la dublu mixt (Australian Open în 2009, Roland Garros în 2012 și US Open în 2014). 

Sania Mirza a anunțat că se gândește la retragere!

În 2014, perechea formată din Sania Mirza și românul Horia Tecău a pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open, în fața cuplului Kristina Mladenovic (Franța)/ Daniel Nestor (Canada), scor 3-6, 2-6.

În total, are 64 de finale la dublu, dintre care câștigate 43, și șapte la dublu mixt, dintre care trei câștigate. Veniturile sale din tenis au fost de aproximativ 7 milioane de euro.

Galerie Foto

Miercuri dimineață, cuplul format din ucraineanca Nadiya Kichenok și indianca Sania Mirza a fost învins de perechea slovenă Kaja Juvan / Tamara Zidansek, scor 4-6, 6-7.

La finalul acestei partide, Sania Mirza și-a anunțat intențiile de retragere din activitate.

Am decis că acest sezon va fi ultimul. Există câteva motive.  Simt că recuperarea mea durează mai mult, îmi expun fiul de trei ani călătorind atât de mult cu el. E ceva de care țin cont. Cred că corpul meu este uzat. M-a durut genunchiul azi. Nu spun că acesta este motivul pentru care am pierdut, dar cred că este nevoie de timp pentru a-mi reveni. Îmbătrânesc.

Energia nu mai este aceeași.  Sunt zile în care nu mai vreau să fac asta. Întotdeauna am spus că voi juca atât cât voi avea plăcere, o activitate de care nu cred că mă mai bucur așa mult acum

Știam că va fi ultimul meu an acesta, încă din decembrie. La cum se comportă corpul eu, nu cred că pot termina sezonul, dar vreau să fac acest lucru. Sunt în TOP 50-60 în lume, am jucat nouă turnee anul trecut, deci nu e vorba despre nivel'', a declarat Sania Mirza, conform timesnownews.com

Etichete: tenis , horia tecau , sania mirza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”

Horia Tecău a spus ce urmează pentru jucătoarele României, după victoria spectaculoasă cu Ucraina din BJKC

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”