Cosmin Hodor și Simona Halep / Foto: Instagram Cosmin Hodor

Serena Williams a primit cea mai usturătoare replică, la aproape o lună după ce a ironizat-o pe Simona Halep

articol scris de Digi Sport
04.10.2023, 12:19
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

La 11 luni de când a fost depistată pozitiv la un test anti-doping, Simona Halep (31 de ani) a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, s-au dezlănțuit pe rețelele sociale, după aflarea veștii.

Cosmin Hodor, replică pentru Serena Williams: "I-a dat Simona cu terenul în cap, în 48 de minute"

Cosmin Hodor, fostul manager de comunicare al Simonei Halep, a avut o replică tranșantă pentru sportiva din SUA.

"Păi, ce să comenteze Serena? Da, uitați-vă la imaginile cu ea din 2013, de la Wimbledon, și o să vedem ce fenomen e. Este fenomen pentru America. S-a născut în America, sigur că e fenomen, pentru că țara în care s-a născut a făcut-o fenomen. Nu poate să îi ia nimeni nici ei meritele, că a câștigat Grand Slam-uri. Dar ea să își vadă de treaba ei. Știi cum e cu ăla care moare de grija altuia.

Păi, ce o interesează pe ea în America… I-a dat Simona cu terenul în cap, în 48 de minute. Sigur că și-ar dori, că își revendică titlul ăla, dar să nu uităm că a fost pe nicăieri în finala aia! Totul e o chestie falsă în jurul Serenei, se folosește de toate lucrurile astea. Să își vadă de treaba ei în America și viața ei, și de fii-sa, și de bărba-su și fiecare își vede de treaba lui.

A fost o ipocrizie să vină tocmai de la asta cu '8 e o cifră mai bună'. Bărba-su cu 'DARE'. Hai, să fim serioși! Să trăiască în lumea lor de politically correct în America, să își apere drepturile ei și așa mai departe că noi ne vedem de treburile noastre aici. În România, nimeni nu are vreun drept și nimeni nu o să se atingă vreodată de performanțele Simonei.", a afirmat Cosmin Hodor, în emisiunea "Așa-i în tenis".

Schimbare de look pentru Simona Halep. Cum arată acum fostul lider mondial

Galerie Foto

În perioada în care încearcă să demonstreze că nu este vinovată în cazul de dopaj, Simona Halep a ales să își facă o schimbare de look. Sportiva din România a ales o culoare mai închisă a părului și a postat o fotografie pe rețelele sociale, pentru a le arăta urmăritorilor săi ce alegere a făcut.

Simona Halep nu poate evolua în turneele de tenis în prezent, întrucât a primit o suspendare de patru ani din partea ITIA pentru dopaj cu Roxadustat și au fost găsite nereguli ale pașaportului biologic.

Sportiva din România nu a mai jucat la turnee de tenis de mai bine de eun an, dar până la împlinirea vârstei de 32 de ani cifrele sale rămân impresionante.

Simona Halep a reușit să își adjudece în carieră două titluri de Grand Slam, la Roland Garros și Wimbledon. În total, sportiva din România a cucerit 24 de turnee de simplu în carieră.

Datorită parcursului său remarcabil în circuit, Simona Halep a fost lider mondial în tenisul feminin nu mai puțin de 64 de săptămâni.

Serena Williams și soțul ei, dezlănțuiți după ce au aflat de suspendarea Simonei Halep. Ce au putut să facă

Galerie Foto

La scurt timp după ce s-a aflat de suspendarea primită de Simona Halep, Serena Williams a reacționat pe rețelele sociale.

Jucătoarea din SUA a publicat un mesaj pe rețelele sociale în care a făcut referire la finala turneului de la Wimbledon, din 2019, când Simona Halep a cucerit prestigiosul trofeu. Atunci, "Simo" s-a impus cu 6-2, 6-2.

”8 este o cifră mai bună”, a scris Serena Williams pe Twitter. Jucătoarea din SUA are 7 titluri la Wimbledon și a sugerat că ar putea atinge borna de 8 trofee la Grand Slam-ul britanic dacă i se va acorda și trofeul din 2019.

Ulterior, Serena Williams s-a dezlănțuit pe rețelele sociale, alături de soțul ei, Alexis Ohanian.

Omul de afaceri a repostat o fotogrfie cu el în lojă, în timp ce poartă un tricoul pe care scrie D.A.R.E.

Acest lucru s-a întâmplat la US Open 2019, la meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova, iar D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education) a fost o ironie la adresa rusoaicei, care a picat un test anti-doping în 2016, după ce a pierdut în sferturile Australian Open în fața Serenei.

Alexis Ohanian a republicat acea fotografie pe contul de Twitter, alături de textul "Moda nu se schimbă", făcând referire la actualul caz de dopaj al Simonei Halep.

Serena Williams a reacționat imediat și a comentat la postare: "Clar nu ești demodat".

Foto: Twitter / Alexis Ohanian

Mai mult de atât,  Serena Williams a apreciat postarea compatrioatei Nicole Gibbs, în care aceasta din urmă se declară dezamăgită să afle că Simona Halep a trișat.

De altfel, Serena Williams a apreciat mai multe postări în care internauții o ironizează pe Simona Halep, după verdictul primit în cazul de dopaj.

Etichete: serena williams , cosmin hodor , simoha halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce au cerut englezii, după ce l-au văzut pe Radu Drăgușin contra lui Manchester City

Oficial Ce răsturnare de situație! A semnat pe viață cu echipa care tocmai îi anunțase plecarea

Xavi a spus totul la conferință, după ce presa spaniolă i-a anunțat plecarea de la Barcelona

Exclusiv Titular în premieră în 2024. Pe cine se va baza Kopic la ”finala” Dinamo - Csikszereda

Citeşte şi

După ce a recunoscut că vrea să intre în alt sport, Serena Williams a făcut anunțul: "Un vis devenit realitate!"

S-a retras din sport și "întoarce banii cu lopata": 340 de milioane $ într-un an și jumătate!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină