Simona Halep, la Transylvania Open. Foto: Facebook Transylvania Open.

Simona Halep debutează miercuri la Transylvania Open! Ora meciului cu Gabriela Ruse

articol scris de Digi Sport
26.10.2021, 22:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Simona Halep (18 WTA) va debuta miercuri la Transylvania Open, urmând să o întâlnească în primul tur al competiției de la Cluj-Napoca pe conaționala Gabriela Ruse (85 WTA).

Simona Halep debutează miercuri la Transylvania Open! Ora meciului cu Gabriela Ruse

Partida dintre Halep și Ruse se va disputa pe terenul central, miercuri, nu mai devreme de ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Simona Halep și Gabriela Ruse nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA, dar s-au antrenat în mai multe rânduri împreună și chiar au făcut pereche în proba de dublu. Va fi al doilea duel 100% românesc din turul 1 de la Transylvania Open, după cel dintre Irina Begu și Irina Bara, scor 7-6 (2), 0-6, 4-6.

Meciurile de la Transylvania Open de miercuri, transmise ÎN DIRECT de Digi Sport:

  • Anhelina KALININA (UKR) - Anna-Lena FRIEDSAM (GER), 12:00 / Digi Sport 2
  • Aleksandra KRUNIC (SRB) - Anett KONTAVEIT (EST), 13:30 / Digi Sport 2
  • Simona HALEP (ROU) - Elena-Gabriela RUSE (ROU), nu înainte de 15:30 / Digi Sport 2
  • Lesia TSURENKO (UKR) - Anastasia GASANOVA (RUS), nu înainte de 18:00 / Digi Sport 2
  • Jaqueline CRISTIAN (ROU) - Ajla TOMLJANOVIC (AUS), 19:30 / Digi Sport 3

Galerie Foto

Gabriela Ruse, despre Simona Halep: ”Nu e uşor să joci împotriva idolului tău

Simona Halep va debuta la Transylvanian Open împotriva unei alte românceGabriela Ruse, cea care a intrat recent în top 100 mondial și cu care a făcut pereche la dublu la Indian Wells.

”Nu mă aşteptam să joc cu Simona din primul tur, dar când am auzit m-am bucurat pentru că ea a fost idolul meu de când eram mică, m-am uitat la majoritatea meciurilor ei. Am aşteptat foarte mult acest moment şi se pare că a venit. 

Simona este o campioană, este jucătoarea mea favorită. Mă antrenez de foarte mulţi ani pentru acest moment, nu vreau să pun absolut deloc presiune pe mine. Rezultatul partidei nici măcar nu contează, până la urmă Simona este indiscutabil favorită pe hârtie. Cu siguranţă voi avea emoţii, pentru că nu e uşor să joci împotriva idolului tău. Dar sunt singură că amândouă vom încerca să jucăm un tenis frumos.

Am studiat o pe Simona de când eram mică, dar până la urmă trebuie doar să mă bucur de meci. Pentru mine faptul că Simona m-a acceptat şi m-a dorit la antrenamente în ultima perioadă a fost clar un bonus.

Urmărește miniseria documentar Crime, Alcool și Prohibiție în Digi Online. Azi, de la 22:50 pe Digi World. Marile schimbări nu vin în pace.

Am încercat să fur şi din jocul ei, dar nu cred că avem un stil chiar asemănător. Însă mi-am îmbunătăţit jocul uitându-mă la ea, dar şi mentalul, pentru că ea este o jucătoare cu un mental foarte puternic. E foarte important să nu o enervezi pe teren pentru că dacă o enervezi scoate, aşa cum spun eu, acel demon când efectiv nimeni nu mai crede. Îi mulţumesc pe această cale pentru faptul că am putut să stau pe lângă ea, pentru că am crescut uitându-mă la ea. Am văzut atâtea meciuri cu ea, eram chiar obsedată.

Pentru mine este un atu faptul că nu sunt spectatori, pentru că mie îmi este foarte greu să joc acasă. Şi la Fed Cup mi-a trebuit mult timp să îmi revin după ce am jucat. Acum, într-un astfel de meci, când îmi întâlnesc idolul, nu cred că publicul m-ar fi ajutat, cred că m-ar fi inhibat şi mai mult din cauza emoţiilor.

Dar îmi pare rău pentru turneu, pentru că era foarte frumos ca oamenii să vină să ne vadă şi să ne susţină. Să vadă campioane ca Simona şi ca Emma. Şi pe noi celelalte românce, pentru că şi noi suntem viitorul. Ce au realizat Simona şi Emma reprezintă un exemplu. E clar că eu doresc să ajung la nivelul lor”, a declarat Ruse, într-o conferință de presă.

Etichete: tenis , wta , simona halep , cluj , gabriela ruse , transylvania open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”