Simona Halep / Foto: Getty Images

Video Simona Halep - Destanee Aiava 6-4, 6-2, la Melbourne Summer Set. Simo va da peste Gabriela Ruse în turul 2

articol scris de Digi Sport
05.01.2022, 13:45
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) s-a calificat în turul doi al turneului Melbourne Summer Set 1, transmis în direct de Digi Sport., unde va da peste Gabriela Ruse (24 de ani, 87 WTA).

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Turneul Melbourne Summer Set, organizat înainte de Australian Open, este de categorie WTA 250 și oferă premii totale în valoare de 239.477 de dolari.

Simona Halep-Destanee Aiava 6-4, 6-2

UPDATE Ora 13:29 Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 6-2. GAME, SET și MECI Simona Halep

UPDATE Ora 13:25 Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 5-2. BREAK SIMONA! Evoluție consistentă a sportivei noastre, care poate încheia meciul acum.

UPDATE Ora 13:21 Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 4-2. Simo simte că este aproape de victorie și pare că vrea să termine meciul cât mai repede, pentru a nu acumula oboseală. Mult mai concentrată, mai ales pe retur, Halep mai câștigă un game

UPDATE Ora 13:17. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 3-2. Simona a forțat încă un break, dar Aiava nu a vrut să iasă complet din joc.

UPDATE Ora 13:12. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 3-1. Simona nu vrea să piardă avantajul break-ului. A lovit extraordinar și are din nou avantaj de două puncte.

UPDATE Ora 13:08. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 2-1. Simona și-a dorit foarte mult să ia un avantaj consistent, dar nu a reușit. Australianca se ține tare în setul secund.

UPDATE Ora 13:03. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 2-0. Halep pare din ce în ce mai sigură pe ea. Cu un joc în creștere, Simona s-a impus din nou la zero și are un avantaj important în setul secund.

UPDATE Ora 13:01. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. 1-0. BREAK SIMONA! Sportiva noastră a început bine și setul secund, deși a avut un moment în care și-a descărcat nervii, după un retur care nu a ieșit cum și-a dorit.

UPDATE Ora 12:53. Simona Halep-Destanee Aiava 6-4. GAME și SET SIMONA HALEP. Simona a încheiat ca o mare campioană, a câștigat la zero și s-a impus în primul set.

UPDATE Ora 12:49. Simona Halep-Destanee Aiava 5-4. BREAK SIMONA! Halep a returnat perfect, a găsit cele mai bune soluții și a revenit la conducere.

UPDATE Ora 12:46. Simona Halep-Destanee Aiava 4-4. Sportiva din Constanța a câștigat la pas game-ul de pe propriul serviciu. Are probleme doar la retur, pe serviciul adversarei.

UPDATE Ora 12:42. Simona Halep-Destanee Aiava 3-4. Australianca pare a fi imbatabilă, deocamdată, pe propriul serviciu, cu excepția primului game al întâlnirii.

UPDATE Ora 12:39. Simona Halep-Destanee Aiava 3-3. Halep, mai concentrată pe propriul serviciu, a reușit să egaleze.

UPDATE Ora 12:34. Simona Halep-Destanee Aiava 3-2. Destanee și-a valorificat serviciul și este iar la conducere.

UPDATE Ora 12:32. Simona Halep-Destanee Aiava 2-2. Simona a reușit să depășească momentul delicat, după ce a pierdut două game-uri la rând, și a revenit în meci.

UPDATE Ora 12:28. Simona Halep-Destanee Aiava 1-2. Sportiva din Australia a reușit să treacă la conducere. Simona a condus cu 30-0, a avut șansa de break, dar, din nou, Destanee a fost mai concentrată în momentele cheie și s-a impus în acest game.

UPDATE Ora 12:21. Simona Halep-Destanee Aiava 1-1. REBREAK AIAVA. Simona a servit, părea a avea controlul, dar nu a reușit să puncteze decisiv. A avut două mingi de 2-0, dar sportiva din Australia a revenit de fiecare dată. Apoi, Aiava a preluat controlul, a avut două mingi de break, Simona a contracarat, dar până la urmă s-a făcut 1-1.

UPDATE Ora 12:13. Simona Halep-Destanee Aiava 1-0. BREAK HALEP! Simona a returnat perfect și a luat conducerea în meci.

UPDATE Ora 12:10. A început partida. Sportiva din Australia servește.

UPDATE Ora 12:04. Cele două sportive au intrat pe teren

UPDATE Ora 11:51. Munar s-a impus, destul de dificil, și în setul secund, tot cu 6-4. Așadar Jaume Munar (24 de ani, 77 ATP) și Kevin Anderson (35 de ani, 80 ATP) 6-4, 6-4. Următorul meci va fi cel al Simonei, care va începe, cel mai probabil, la 12:30.

UPDATE Ora 11:15. Meciul dintre Simona Halep și Destanee Aiava va începe puțin mai târziu. Asta, din cauza faptului că pe terenul pe care este programat meciul Simonei se desfășoară acum partida dintre Jaume Munar (24 de ani, 77 ATP) și Kevin Anderson (35 de ani, 80 ATP), de la ATP Melbourne Summer Set.

Spaniolul a câștigat primul set, 6-4 iar dacă sud-africanul va egala la seturi, atunci meciul se va decide în setul al treilea iar ora de start a meciului Simonei ar putea fi din nou amânată.


Românca și-a aflat adversara din primul tur, o sportivă australiană venită din calificări. Este vorba despre Destanee Aiava (21 de ani, locul 316 WTA).

Simona Halep și Destanee Aiava s-au mai întâlnit o dată în circuitul WTA, în 2018, la Australian Open, în primul tur, iar românca s-a impus în minimum de seturi: 7-6 (5), 6-1.

Galerie Foto

Destanee Aiava a jucat puține meciuri în 2021, din cauza unor probleme medicale. Cea mai bună clasare din carieră este locul 147 WTA, în 2017.

În calificările pentru tabloul principal la Melbourne Summer Set 1, Destanee Aiava le-a învins în minimum de seturi pe Qiang Wang (7-6, 6-4) și Taylah Preston (6-4, 6-4).

Meciul dintre Simona Halep și Destanee Aiava a fost programat miercuri dimineață, nu mai devreme de 11:30, ora României, pe arena Rod Laver, fiind transmis în direct pe Digi Sport 2.

Galerie Foto

Dacă va trece de primul tur, Simona Halep o va înfrunta pe Gabriela Ruse (87 WTA) în turneul Melbourne Summer Set 1.

  • Știrile, clipurile video cu cele mai tari momente din cadrul competițiilor şi rezultatele partidelor de fotbal sunt disponibile tuturor utilizatorilor și prin aplicația Digi Sport, care poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.

Etichete: wta , simona halep , melbourne , destanee aiava


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”