Simona Halep și Daniel Dobre au început colaborarea înaintea turneului de la Miami

Video Exclusiv Simona Halep, din nou în căutare de antrenor. "Domnul Dobre e o soluție temporară. Nu oricine poate lucra cu ea"

17.04.2019, 12:40
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Simona Halep și-a anunțat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre înaintea turneului de la Miami, însă fostul lider WTA este într-o continuă căutare de antrenor. O spune Alexandra Dulgheru, care e convinsă că "Brică" este doar o soluție temporară pentru Simona.

"Simona e destul de independentă pe teren, nu cere mult ajutor, dar învață câte ceva de la fiecare antrenor cu care a fost și îi rămâne bine întipărit în minte. Ea este un pic o fire mai independentă și nu oricine poate lucra cu ea, nu acceptă pe oricine, nu poate să aibă respect pentru oricine, adică trebuie să-i câștigi respectul cumva.

Trebuie ceva care să o impresioneze și automat oferă mai mult respect și ea. E o soluție domnul Dobre, e un om foarte bun, ca om și foarte bun profesionist, dar nu știu, cred că e o soluție temporară pentru că domnul Dobre mai are lucruri pe acasă, nu poate să facă deplasări prea mult, cred că o să o ajute în perioada asta pe zgură și intre timp ea caută pe cineva care să lucreze non stop cu ea", a spus Alexandra Dulgheru în exclusivitate la Digi Sport Matinal.

La Miami, turneu unde a fost eliminată în semifinale de Karolina Pliskova, Simona a beneficiat de mai multe ori de sfaturile lui Daniel Dobre, însă pe parcursul competiției au existat și momente mai tensionate între cei doi. După ce Dobre a fost decisiv la meciul cu Polona Hercog, în partida cu Qiang Wang, din sferturi, românca a avut o ieșire nervoasă la adresa sa.

"Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi", l-a muştruluit Simona pe Dobre, care a spus imediat "Am înţeles".

"Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo", a mai spus sportiva din Constanţa.

Înainte de a lucra cu Daniel Dobre, Simona Halep a avut o scurtă colaborare cu Thierry Van Cleemput, la turneul de la Doha, întreruptă după câteva săptămâni.

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Darren Cahill în noiembrie 2018

Darren Cahill a fost antrenorul alături de care Halep a atins apogeul carierei. Românca a ajuns numărul unu mondial și a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum, Roland Garros 2018. La finalul sezonului trecut, cei doi au anunțat că au terminat colaborarea, motivul fiind nevoia pe care Darren a simțit-o să stea alături de familie.

”Nu voi compara niciodată vreun antrenor cu Darren. Cred că am avut cele mai bune rezultate din viaţa mea cu Darren. Am înţeles tot, chiar dacă el vorbea în limba engleză", a spus Simona Halep după partida cu Polona Hercog.

Printre trofeele cucerite de Simona Halep, alături de Darren Cahill se numără: Indian Wells (2015), Madrid, Montreal, București (2016), Madrid (2017), Roland Garros, Shenzhen, Montreal (2018).

 Câți antrenori a schimbat Simona Halep

În 2013, Halep a început colaborarea cu Firicel Tomai, înlocuitorul lui Andrei Mlendea, care a acuzat-o pe Halep că l-a dat afară prin SMS. După ce a încheiat cu Tomai, s-a înțeles cu Adrian Marcu. Înțelegerea a picat la finalul lui 2013, iar în februarie 2014, românca a bătut palma cu belgianul Wim Fissette, care a condus-o pe Halep până în finala de la Roland Garros.

La sfârșitul anului 2014, Halep și Fissette au încheiat colaborarea, iar numărul 3 WTA s-a înțeles cu Victor Ioniță și Thomas Hogstedt. Suedezul s-a despărțit de Halep, iar în februarie 2015, Ioniță a rămas singurul antrenor din staff-ul Simonei.

A urmat Thierry Van Cleemput, cu care Halep a lucrat câteva săptămâni, iar apoi Daniel Dobre, cu care lucrează de la turneul de la Miami.

Franța - România, semifinala din Fed Cup, care se va disputa în zilele de 20 și 21 aprilie, la Rouen, capitala regiunii Normandia, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: simona halep , antrenor simona halep , daniel dobre , simona halep daniel dobre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”