Simona Halep a câștigat meciul cu Harriet dart, la Australian open 2020 / Foto: Getty Images

Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 6-4! Simo s-a calificat, după un ultim game dificil, în turul 3 la Australian Open 2020

23.01.2020, 11:05
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Simona Halep s-a impus în fața britanicei Harriet Dart în turul al doilea de la Australian Open, scor 6-2, 6-4! Sportiva noastră a jucat bine, a variat loviturile și cel mai important este că a reușit o calificare în doar două seturi.

Halep a jucat, joi, cu bandaj la încheietura mâinii drepte, după accidentarea suferită marţi în partida din prima manşă cu Jennifer Brady. Fostul lider WTA va evolua a şasea oară în turul al treilea la Melbourne cu kazakha Yulia Putintseva, locul 38 WTA.

  • Meciul Simona Halep-Yulia Putintseva poate fi urmărit în Digi Online pe Eurosport la o oră care urmează să fie anunţată de către organizatori.

Calificarea în al treilea tur este recompensată la Australian Open cu un premiu de 300.000 de dolari australieni (206.000 dolari americani) şi cu 130 de puncte WTA.

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în optimi la Australian Open de americanca Serena Williams, scor 6-1, 4-6, 6-4. Halep a fost finalistă la Melbourne, în 2017, când a pierdut în ultimul act în faţa danezei Caroline Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4


UPDATE Ora 11:34 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 6-4! GAME, SET și MECI SIMONA HALEP!

UPDATE Ora 11:24 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 5-4! Ce revenire pentru Dart, al cărui joc a crescut exponențial în ultimele trei, patru game-uri.

 

UPDATE Ora 11:21 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 5-3! BREAK DART! Britanica are parte de cel mai bun moment al ei din meci

UPDATE Ora 11:16 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 5-2! Britanica se menține în meci, după cel mai frumos punct al meciului. Halep a avut minge de meci!!! Simona va servi pentru meci.

UPDATE Ora 11:12 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 5-1! Halep a ridicat ritmul, cât să se impună și în acest game și este foarte aproape de turul al treilea de la Australian Open.

UPDATE Ora 11:09 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 4-1! Britanica are o tresărire de orgoliu, pe o ușoară relaxare a Simonei.

UPDATE Ora 11:07 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 4-0! Simo domină clar partida de la Australian Open.

UPDATE Ora 11:04 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 3-0. BREAK SIMONA! Sportiva noastră a câștigat un punct extrem de important.

UPDATE Ora 10:56 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 2-0. Simo a servit numai spre adversara ei, a reușit și primul as și continuă să mărșăluiască spre turul al treilea de la Australian Open 2020.

UPDATE Ora 10:54 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 1-0. BREAK SIMONA! Campioana noastră continuă marșul din acest meci. A încheiat punctul cu o scurtă de mare efect.

UPDATE Ora 10:48 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2.A început setul al doilea

UPDATE Ora 10:47 - Simona Halep - Harriet Dart 6-2. GAME și SET SIMONA HALEP! Sportiva noastră s-a impus, până la urmă, în primul set, după 31 de minute.

UPDATE Ora 10:41 - Simona Halep - Harriet Dart 5-2. Simo a avut șansa de a închide setul, numai că Harriet și-a câștigat până la urmă serviciul. E prima dată în acest meci când Dart s-a impus pe propriul serviciu.

UPDATE Ora 10:36 - Simona Halep - Harriet Dart 5-1. Halep și-a intrat în ritm și evoluează cu o siguranță debordantă.

UPDATE Ora 10:31 - Simona Halep - Harriet Dart 4-1. BREAK SIMONA! Campioana noastră a trecut clar la conducere. Experiența și valoarea sunt atribute cărora Dart nu le poate face față în acest moment.

UPDATE Ora 10:28 - Simona Halep - Harriet Dart 3-1. Simo a reușit, în sfârșit, să se impună pe propriul serviciu și, astfel, să se distanțeze de britanică în acest prim set.

UPDATE Ora 10:26 - Simona Halep - Harriet Dart 2-1. BREAK HALEP! Simona  a trecut iar în avantaj, după o ultimă lovitură care a uimit întreaga prezență.

UPDATE Ora 10:23 - Simona Halep - Harriet Dart 1-1. REBREAK DART! Harriet și-a recâștigat foarte lejer punctul. Simona pare a nu fi conectată 100% în acest moment. Joacă cu un bandaj la încheietura mâinii drepte, pe care încearcă, cel puțin acum, să o protejeze cât poate de mult.

UPDATE Ora 10:20 - Simona Halep - Harriet Dart 1-0. BREAK HALEP! Simona a început foarte bine și s-a impus pe serviciul adversarei. Campioana noastră a revenit de la 0-40.

UPDATE Ora 10:15 - Simona Halep - Harriet Dart 0-0. A început partida. Sportiva din Marea Britanie este la serviciu.

UPDATE Ora 10:00 - Simona Halep - Harriet Dart. Cele două sportive se află la încălzire. Meciul va începe în câteva momente.

UPDATE 08:30 Un incident grav s-a petrecut azi noapte, la meciul Maria Sakkari - Nao Hibino, 7-6(4), 6-4. 20 de suporteri greci au fost scoşi din arenă pentru că erau prea gălăgioşi. Însă lucrurile nu s-a oprit aici pentru că poliţia le-a anulat biletele pentru restul turneului şi le-a interzis accesul pe arene!

Aceasta va fi prima partidă dintre cele două jucătoare, iar sportiva de pe locul 173 WTA anunță că vrea să își folosească toate experiențele anterioare pentru a obține victoria carierei.

”Cred că am avut de învățat din multe ocazii în care am jucat cu sportive mari pe terenuri uriașe. Am învățat din asemenea experiențe și sper să mă ajute să fac un meci excelent cu Halep.

Este una dintre jucătoarele pe care le urmăresc cu atenție. Este incredibil ce mișcare are pe teren și există un motiv pentru care este câștigătoare de Grand Slam-uri”, a spus Dart, pentru BBC.

Simona Halep - Harriet Dart LIVE TEXT. Cine este adversara sportivei nostre

Harriet Dart nu s-a clasat niciodată mai sus de locul 121 în clasamentul WTA. Născută la Londra, Dart este o susținătoare înfocată a echipei de fotbal Arsenal și provine dintr-o familie de profesori.

Venită din calificări, Dart s-a calificat pentru prima oară în istorie în turul secund la Australian Open. Și în 2019 a reușit să ajungă pe tabloul principal la Melbourne, dar a fost învinsă categoric de Maria Sharapova, scor 6-0, 6-0.

Simona Halep - Harriet Dart LIVE TEXT. Mats Wilander o laudă pe Simona

Simona Halep a trecut în primul tur de la Australian Open de americanca Jennifer Brady cu 7-6, 6-1, meci în care a căzut și a cerut intervenția fizioterapeutului. Analistul Mats Wilander, fost număr 1 ATP, o laudă pe tenismena din România, care a trecut rapid peste durere.

"Uită-te puțin la încheietura mâinii ei drepte! A avut probleme. I-a fost bandajată mâna și a putut continua, nu a arătat ca și cum ar simți dureri mari, care să îi afecteze calitatea jocului", a spus, la Eurosport, suedezul Wilander, câștigător a șapte Grand Slam-uri pe vremea când era jucător.

"Brady a jucat un tenis excelent, dar Halep s-a descurcat foarte bine. Ea are o problemă de concentrare la începutul fiecărui Grand Slam, dar în setul doi și-a găsit cadența. A fost agresivă și a făcut o partidă bună. E excelent pentru ea să înceapă astfel, cu o victorie în fața unei sportive valoroase, așa cum este Jennifer", a adăugat Mats Wilander.

Simona Halep, la Australian Open / Foto: Getty Images

Simona Halep - Harriet Dart LIVE TEXT. Simo nu simte oboseala

Chiar dacă s-a chinuit teribil în primul set al partidei cu Jennifer Brady, Simona a anunțat că nu se resimte. Oboseala acumulată la Adelaide s-a risipit.

”Nu am simţit oboseală, ceea ce e un semn bun. Mi-am revenit după turneul de la Adelaide pentru că acolo m-am simţit un pic ciudat. Muncesc din greu aici. Sunt mulţumită de jocul meu, dar şi de cum m-am mişcat pe teren. Contează mult să te mişti bine pe acest teren”, a spus Halep, la conferința de presă.

Simona Halep - Harriet Dart LIVE TEXT. Cea mai bună performanță a Simonei la Australian Open

Simona Halep se află pentru a zecea oară pe tabloul principal al primului Grand Slam al anului. Cea mai mare performanță a jucătoarei de 28 de ani a venit în 2018, atunci când a jucat finala.

Caroline Wozniacki a fost cea care a învins-o dramatic în ultimul act, cu 7-6, 3-6, 6-4. După acest meci, Simo a avut nevoie de perfuzii pentru a-și reveni.

Meciul dintre Simona Halep și Harriet Dart se va disputa în această dimineață, de la ora 10:00, și va putea fi urmărit în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , australian open , simona halep australian open , simona halep live text , simona halep harriet dart


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”