Simona Halep / Foto: Getty Images

Simona Halep, încurajată de colegele din circuitul WTA după eșecul de la Roland Garros. Mesajele primite

articol scris de Digi Sport
27.05.2022, 13:50
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a fost eliminată surprinzător în turul doi la Roland Garros 2022, de către chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, locul 74 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-1.

Alize Cornet, mesaj de susținere pentru Simona Halep: "Ești o sursă de inspirație pentru noi toți"

După acest rezultat dezamăgitor, Simona Halep le-a transmis un mesaj emoționant fanilor, pe rețelele sociale.

Sportiva din Constanța a anunțat că nu renunță la planurile de a reveni în top și de a câștiga trofee. Totuși, Halep a precizat că s-a gândit să renunțe la tenis după turneul de la Doha, din luna februarie.

Simona i-a mulțumit pentru ajutor antrenorului francez Patrick Mouratoglou (51 de ani), cu care colaborează de la începutul lunii aprilie.

După această postare, Simona Halep a primit foarte multe mesaje de încurajare pe Instagram, inclusiv din partea unor colege din circuitul WTA.

"Mult noroc, Simona! Sunt sigură că vei ajunge acolo (n.r. - la cel mai înalt nivel), doar că ai nevoie de timp", i-a scris rusoaica Svetlana Kuznetsova (36 de ani), care n-a jucat niciun meci în acest sezon, din cauza unor probleme medicale.

"Ești o sursă de inspirație pentru noi toți", a scris franțuzoaica Alize Cornet (32 de ani, locul 40 WTA).

Australianca Daria Saville (28 de ani, locul 127 WTA) și-a manifestat susținerea față de Simona Halep prin intermediul unor emoticoane în formă de inimă.

Mesajele primite de Simona Halep pe Instagram, după eșecul de la Roland Garros / Foto: Instagram @simonahalep

Simona Halep, după eșecul de la Roland Garros: "O iau de la capăt"

"Salutare tuturor! Scriu aceste cuvinte pentru că simt că trebuie să le împărtășesc cu oamenii cărora le pasă. Ca de obicei, simt o susținere imensă din partea fanilor mei și vreau să vă mulțumesc tuturor! Sunteți extraordinari! Mă susțineți necondiționat și asta înseamnă mult!

În general, nu sunt o persoană dramatică și sper să nu par în acest mod prin faptul că scriu aceste cuvinte.

Ultimele 18 luni au fost foarte grele, din punct de vedere emoțional și fizic. După ce am pierdut la Doha, mesajul meu pentru oamenii foarte apropiați a fost că nu mai pot să continui, că am încheiat cu tenisul. Dar cumva am reușit să regăsesc motivația și am simțit din nou dragostea pentru tenis. Am decis să muncesc din greu și să fac schimbări importante.

Sunt foarte mândră de mine pentru ce am realizat în ultima vreme. Am putut să fac aceste lucruri numai cu ajutorul lui Patrick și vreau să-i mulțumesc pentru că a fost alături de mine.

Rezultatele sunt greu de digerat, evident, pentru că așteptările sunt mari. Sunt o câștigătoare de Grand Slam, fost număr 1 și lumea așteaptă victorii din partea mea. Dar nimic n-ar trebui să fie luat de bun. Pentru a putea să ajung din nou la cel mai înalt nivel în tenis, am nevoie de timp și trebuie să muncesc din greu. Nu face parte din personalitatea mea să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi pregătită să o iau de la capăt!

Acum știu ce înseamnă să ai un atac de panică. Nu este ușor de gestionat, dar am depășit acel moment și acum zâmbesc", a scris Simona Halep pe Instagram.

  • Pentru Simona Halep urmează debutul în sezonul de iarbă. A confirmat participarea la Birmingham, turneu programat în perioada 13-19 iunie.

Etichete: wta , simona halep , roland garros , halep , alize cornet , svetlana kuznetsova , mesaje simona halep , daria saville


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Jucătorul ”cu mai multe goluri decât minute jucate” l-a convins pe Carlo Ancelotti: rămâne la Real Madrid

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Citeşte şi

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Digi Animal World

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”