Simona Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova în optimi la Indian Wells. Foto: Getty Images

Simona Halep Indian Wells | Cine este Marketa Vondrousova, adversara Simonei din optimile turneului american

11.03.2019, 12:41
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep Indian Wells | Simona Halep s-a calificat în optimile Indian Wells, după ce a eliminat-o pe Kateryna Kozlova, scor 7-6, 7-5 și o va întâlni pe Marketa Vondrousova.

Adversara Simonei este o cehoaică de 19 ani, considerată una dintre cele mai talentate jucătoare din noul val, care are deja un titlu WTA câștigat. În aprilie 2017, cehoaica a câștigat WTA Biel Bienne, în finala cu Anett Kontaveit, devenind cea mai tânără câștigătoare a unui titlu WTA, după performanța Annei Konjuh, din 2015.

Marketa Vondrousova este o stângace talentată, care a debutat la profesioniști în proba de simplu, în 2016, când avea doar 16 ani, iar în martie 2018 a ajuns pe locul 50 WTA, cel mai bun al carierei, când a devenit și cea mai tânără jucătoare care ajunge în top 100.

În martie 2018, la Indian Wells, Vondrousova a uimit lumea tenisului, eliminând-o pe Johanna Konta în două seturi, 7-6, 6-4, în turul 2, iar în septembrie 2018 a învins-o pe Kiki Bertens la US Open, unde a ajuns în turul 4, fiind cea mai tânără jucătoare rămasă pe tabloul principal la acea vreme. Tot la turneul american, s-a remarcat prin atitudinea avută după ce a pierdut cu Lesia Tsurenko, în turul 4, când ucraineanca a acuzat stări de amețeală, iar Vondrousova a acuzat-o că s-a prefăcut.

În cariera sa, Marketa Vondrusova a câștigat în total, 1.135.037 dolari din premii.

La Indian Wells, Simona Halep poate reveni pe locul 1 WTA. Toate calculele

La fel ca și în precedentul meci, Halep va avea în față o adversară pe care nu a mai întâlnit-o până acum. Vondrousova se află la de-abia cel de-al treilea turneu la care participă în 2019! Ea a fost eliminată în turul secund de la Australian Open 2019 de Petra Martic și a jucat finala la Budapesta, dar pierdută în fața lui Van Uytvanck.

Întâlnirea cu Marketa Vondrousova are o miză dublă pentru Simona Halep. Dincolo de calificarea în sferturi, sportiva din Constanța își va ”betona” și locul 2 după competiția din California. În acest moment, românca are 5457 de puncte în clasamentul WTA LIVE, iar Petra Kvitova 5550. Dacă se va califica, Simona va aduna 5552 de puncte și va rămâne pe poziția secundă.

Mai mult, Simona luptă cu Naomi Osaka pentru fotoliul de lider. Dacă nipona va pierde în următorul meci, cu Danielle Collins, Halep are nevoie de finală pentru a reveni lider mondial. Un alt scenariu în care Halep redevine cea mai bună jucătoare a lumii este cel în care câștigă turneul și Osaka, învingătoarea de anul trecut de la Indian Wells, nu atinge ultimul act.

Turneul de la Indian Wells este transmis în direct de Digi Sport în perioada 4-17 martie.

Etichete: simona halep indian wells , adversara simona halep , marketa vondrousova , indian wells 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Sabalenka e ”OUT” de la Stuttgart! Înfrângere în fața locului 8 WTA

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă