Simona Halep, în meciul cu Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon / Foto: Getty Images

Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 6-2. Românca a părut de neoprit și s-a calificat în turul 2 la Wimbledon

articol scris de Digi Sport
28.06.2022, 18:30
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep (18 WTA) n-a avut nicio problemă în fața cehoaicei Karolina Muchova (81 WTA), în primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Campioana din 2019 s-a impus lejer, scor 6-3, 6-2, într-un meci care a durat o oră și 6 minute.

Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 6-2, în primul tur de la Wimbledon

Halep a bifat astfel a opta victorie consecutivă în Grand Slam-ul pe iarbă, în faţa unei adversare care a atins sferturile de finală la ultimele două ediţii.

Simona a dominat jocul, iar singurul moment în care nu a condus a fost chiar în primul game al partidei, pe care l-a luat cehoaica.

În setul secund, Halep a fost şi mai autoritară și a mai făcut două break-uri. Românca a încheiat cu procentaje excelente la serviciu, 79% la primul şi 75% la al doilea. Simona a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 16-11, şi mai puţine erori neforţate, 9-24.

În turul al doilea, Simona Halep o va întâlni pe belgianca de 36 de ani Kirsten Flipkens (190 WTA), care a trecut de australianca Jaimee Fourlis (150 WTA).

Halep nu a participat în 2021 la Wimbledon, pentru că a fost accidentată, iar ediţia din 2020 a fost anulată, din cauza pandemiei de coronavirus.

LIVE TEXT Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 6-2, în primul tur de la Wimbledon

UPDATE ora 19:04: Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 6-2. Ce final! Simona încheie cu break. Game, set și meci pentru Halep, care a dominat total meciul.

UPDATE ora 18:51: Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 4-1. Serviciul Simonei strălucește din nou și românca pare de neoprit.

UPDATE ora 18:40: Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 2-1. Simona servește bine și își adjudecă un nou game destul de disputat.

UPDATE ora 18:34: Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 1-0. Game la zero câștigat de româncă.

UPDATE ora 18:29: Simona Halep - Karolina Muchova 6-3. Chiar dacă cehoaica servește, Simona reușește să returneze supreb și își folosește reverul foarte bine. În plus, Muchova face și greșeli neforțate, iar Simona ia primul set cu break.

UPDATE ora 18:12: Simona Halep - Karolina Muchova 3-1. Început foarte bun de meci. Simona își câștigă serviciul.

UPDATE ora 18:08: Simona Halep - Karolina Muchova 2-1. Primul break al meciului e reușit e româncă.

UPDATE ora 18:00: Începe meciul. Cehoaica servește prima. Halep este încurajată pe rețelele sociale. Ducesa de Cambridge urmărește și ea turneul de la Wimbledon.


Știrea inițială:

Partida dintre Simona Halep și Karolina Muchova va avea loc pe terenul numărul 1 de la All England Club. Va fi al treilea meci al zilei pe această arenă, după Matteo Berrettini - Christian Garin și Korpatsch - Watson.

  • În același timp, va fi prima partidă directă între cele două sportive, în circuitul WTA.

Simona Halep este favorită clară în această dispută. Românca vine după un turneu foarte bun la Bad Homburg (Germania), unde s-a oprit în faza semifinalelor doar din cauza unor duereri la ceafă. Simona ar fi trebuit să o înfrunte pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu.

Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi din competiție, chiar înainte de meciul din semifinale. Din păcate, m-am trezit dimineață cu gâtul blocat și asta nu-mi permite să joc la nivelul meu maxim.

Am petrecut un timp grozav aici la Bad Homburg. Mi-a făcut plăcere să concurez aici. Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru acest turneu fantastic, unul dintre cele mai bune la care am fost. M-am simțit ca acasă și am avut toate condițiile pentru a juca la cel mai înalt nivel", a spus Simona Halep.

De partea cealaltă, Karolina Muchova are o singură partidă disputată în ultima lună. O înfrângere la Berlin, pe iarbă, în fața lui Ons Jabeur, scor 3-6, 3-6.

Etichete: wimbledon , simona halep , karolina muchova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat