Interviu cu Simona Halep, înainte de turneul de la Miami

Simona Halep Miami | De ce l-a ales Halep pe Daniel Dobre + Cuvinte mari la adresa Biancăi Andreescu

20.03.2019, 23:19
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Simona Halep Miami | Simona Halep a vorbit în fața jurnaliștilor de la Miami despre cele mai importante aspecte ale acestei perioade. Sportiva de 27 de ani a dezvăluit ce a convins-o să îl angajeze pe Daniel Dobre, a lăudat-o pe jucătoarea momentului, Bianca Andreescu, și nu l-a uitat nici pe Darren Cahill.

Simona a explicat motivele pentru care a revenit la Daniel Dobre, antrenor cu care a avut colaborări și în trecut și un om care o cunoaște foarte bine.

”Am un antrenor român, cineva cu care am mai lucrat în trecut, chiar și în timpul colaborării cu Darren. Numele lui este Daniel Dobre. Am lucrat cu el înainte de Darren și mă cunoaște foarte bine. Sunt fericită pentru decizia luată.

Am încredere în el și am avut o colaborare foarte bună în trecut. Cel mai important lucru e că mă simt foarte bine alături de el. Avem o conexiune bună și asta face lucrurile mai ușoare”, a spus Halep, conform wta.com.

Simona Halep Miami | Ce spune Simona despre Bianca Andreescu

Bianca Andreescu este jucătoarea momentului în circuitul feminin. Sportiva de 18 ani cu origini românești a câștigat 28 de meciuri, din 31 disputate, și și-a adjudecat două turnee, Indian Wells și Newport.

”Am văzut niște rezumate. Am văzut că joacă foarte bine. Știam de anii trecuți că este atât de puternică încât să le facă față jucătoarelor de top. A făcut o treabă bună și chiar vreau să o felicit. Are un viitor strălucit în față, pentru că este tânără și nu simte presiunea în acest moment. Cred că este de ajuns de puternică încât să gestioneze această presiune”, a mai spus Simona.

Halep și Andreescu s-au întâlnit pentru prima oară la Montreal, în 2016, la Rogers Cup. ”Îmi aduc aminte că ne-am antrenat bine în Canada. Mi-aduc aminte că i-am spus că este puternică și că trebuie să facă pasul spre tenisul profesionist. Ne-am antrenat doar, încă nu am jucat un meci oficial”, a adăugat ”Simo”.

Simona Halep Miami | ”Mă simt bătrână”

Simona Halep a ajuns la 27 de ani și face haz de necaz, atunci când le vede pe jucătoarele din noul val. ”Mă simt bătrână. Când le văd pe jucătoarele de 17, 18 ani încep să mă simt bătrână și nu îmi place asta”.

Simona Halep nu a câștigat încă un turneu în 2019. Fiecare săptămână a avut câte o campioană diferită. ”Este un lucru bun pentru tenis. Fiecare are o șansă să câștige. Toată lumea poate crede mai mult. Acest lucru este interesant și pentru fani. Nu mai e ca înainte, când Serena câștiga toate turneele”, a mai spus Simona.

Simona Halep Miami | ”Nu mai schimbi nimic după 20 de ani de tenis”

Darren Cahill a fost antrenorul alături de care Halep a atins apogeul carierei. Românca a ajuns numărul unu mondial și a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum.

”Am avut 3 ani în care am primit foarte multe sfaturi de la Darren. Au fost cele mai bune. E greu să aleg unul singur. Faptul că antrenorul are încredere în tine este cel mai important lucru pentru un jucător pentru a se simți liber pe teren.

Eu am nevoie să simt conexiunea. Întotdeauna îți dorești un antrenor cu cea mai bună tehnică, dar după 20 de ani de tenis, nu mai poți schimba multe, tehnic sau tactic. Pentru mine, conexiunea e cea mai importantă”, a încheiat Halep.

Simona Halep va evolua în turul secund de la Miami cu învingătoarea dintre Johanna Larsson și Taylor Townsend.

Turneul de la Miami este transmis în direct de Digi Sport, în perioada 19-30 martie. Toate meciurile Simonei Halep pot fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , miami , simona halep daniel dobre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Citeşte şi

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”