Simona Halep este pentru a patra oară în sferturi la Wimbledon

Simona Halep, o nucă prea tare pentru o puştoaică de 15 ani! Cum comentează presa internaţională succesul româncei

08.07.2019, 18:59
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Simona Halep a pus capăt aventurii lui Cori Gauff la Wimbledon, după un 6-3, 6-3 în optimi, iar presa internațională a remarcat maturitatea din jocul româncei. 

"Simona Halep s-a impus logic în fața lui Cori Gauff," a titrat L'Equipe. "Fostul lider mondial a reușit mai multe lovituri câștigătoare și mai puține erori neforțate, iar matematica jocului a adus succesul. După ce a reușit trei break-uri în primul set, românca a fost mai solidă și în al doilea - Cori Gauff nu a reușit să găsească antidotul pentru jocul celei de-a 7-a favorite," au scris jurnaliștii francezi.

"Meciul dintre semifinalista din 2014, Simona Halep, și noua senzație, Cori Gauff, a fost partida pe care dorit să o vadă toată lumea, iar celebra Anna Wintour, cea care conduce revista Vogue, a fost nevoită să urmărească duelul de pe scări din cauza aglomerației din tribune. Dar magnitudinea confruntării și-a pus amprenta asupra lui Gauff, care a dat din start semne că nervii cedează presiunii," au comentat cei de la BBC.

 "Halep a fost stăpână pe jocul ei, în timp ce Gauff nu a mai arătat calmul din meciurile precedente. A aruncat cu racheta de pământ şi nu şi-a ascuns frustrarea, în timp ce Simona Halep a defilat spre victorie. Românca a servit pentru meci, iar la final, puştoaica de 15 ani a mers direct la vestiare, ignorându-i pe cei care-i cereau cu disperare un autograf," au precizat jurnaliştii englezi.   

Simona Halep, la un alt nivel faţă de Cori Gauff

"Simona Halep a reuşit o prestaţie fără cusur, iar experienţa ei şi-a spus cuvântul, doar nu degeaba a fost cea mai bună din lume până în urmă cu câteva luni. Aflată într-o companie ilustră, Cori nu a mai repetat surpriza", au scris cei de la The Telegraph, în timp ce italienii de la Gazzetta dello Sport au remarcat şi ei diferenţa de maturitate. 

"Cori Gauff a încercat să se lupte de la egal la egal cu o jucătoare care are cu 500 de meciuri mai mult decât ea în circuitul WTA şi a fost campioană la Roland Garros anul trecut. A fost decisivă experienţa Simonei Halep, care a ştiut să gestioneze partida ideal, limitând numărul de greşeli şi profitînd de fiecare minge. Halep a demonstrat că e o jucătoare de un alt nivel," au scris ziariştii italieni.   

Americanii au recunoscut superioritatea româncei

Şi presa din Statele Unite s-a înclinat în faţa Simonei Halep.

"Simona Halep a demonstrat că este o jucătoare de top în formă excelentă - iar Cori Gauff nu s-a mai ridicat la acest nivel," a scris New York Times, în timp ce Sports Illustrated a remarcat:"Halep, una din reprezentantele elitei tenisului mondial, a fost un adversar formidabil pentru Cori Gauff." 

Pentru Halep, urmează duelul cu Shuai Zhang, care a eliminat-o luni pe ucraineanca Daiana Iastremska, 6-4, 1-6, 6-2. Shuai Zhang, 30 de ani, locul 50 WTA, a atins în premieră sferturile unui turneu de Mare Şlem.

Bilanţul întâlnirilor dintre Halep şi Zhang este favorabil jucătoarei asiatice (2-1). Halep a fost învinsă de Zhang în primul tur la Australian Open în 2016.

Etichete: simona halep , wta wimbledon , cori gauff


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”