Simona Halep, la WTA Miami 2019 / Foto: Profimedia

Exclusiv Simona Halep revine pe teren după mai bine de o lună, ÎN DIRECT la Digi Sport: "Mă duc acolo cu multă încredere!"

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 14:45
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Simona Halep revine pe teren după o pauză de 5 săptămâni. Invitată în cadrul emisiunii Așii Tenisului, ocupanta locului 3 WTA a confirmat că va juca la competiția din Florida, transmisă în direct la Digi Sport.

Simona Halep revine în direct la Digi Sport

Galerie Foto

Perioada de pauză se încheie pentru Simona Halep. Din cauza unei accidentări la spate, ocupanta locului 3 în lume a ratat turneele de la Doha și Dubai, dar acum e gata să revină pe teren.

Invitată în cadrul emisiunii "Așii Tenisului", Simona a dezvăluit care este următorul turneu la care va evolua:

"Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.", a spus Simona Halep, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Cum s-a decis Simona Halep să meargă în SUA

Simona a explicat de ce a ales acum să evolueze în Statele Unite, în condițiile în care în vara trecută a refuzat să meargă la turneul de Grand Slam de la New York.

"La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open", a mai afirmat Simona Halep. 

  • În afara participării la Miami, turneu transmis în direct de Digi Sport de pe 23 martie, Simona Halep le-a pregătit încă o surpriză plăcută fanilor din România. Despre ce e vorba puteți afla în cadrul emisiunii Așii Tenisului de miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1.

"Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneeele Mandatory.", a mai spus Simona Halep.

La ultima participare la Miami, în 2019, Simona a ajuns în semifinale, unde a pierdut în fața Karolinei Pliskova. Halep a rememorat acel meci: "Știu că m-a durut puțin genunchiul, am avut și un bandaj. Pliskova a servit foarte bine, returul meu nu a fost atât de bun."

Etichete: simona halep , wta miami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”